2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Amerika átköltözik.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
73753113 0 image a 37 1690650956161

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az elmúlt évben Kalifornia már 340 millió dollár adóbevételtől esett el az üzleti élet és a középosztály elköltözése miatt. New York 300 milliót, Illinois 142 milliót, New Jersey 135 milliót veszített.

Ezekben az államokban egy közös vonás van: mindegyiket a demokraták irányítják. És máris patthelyzet alakult ki ott – a bűnözés a 90-es évek szintjére emelkedésével, a rendőrség leépítésével, a túlzott adók miatti magas megélhetési költségekkel. És kulturális háborúk LMBT-vel és „transzneműekkel”.

A lakosság tömegesen hagyja el ezeket a liberális oázisokat – a republikánus államokba költözik. A belső migráció fő haszonélvezője Florida, amely Ron DeSantis vezetésével Amerika konzervatív bástyájává vált. A „Napfényes
Állam” 12 milliárd dolláros plusz adóbevételt kap majd. És 11 milliárdot fog keresni Texas.

Az áttelepülési hullám megszemélyesítője Elon Musk volt, aki Kaliforniából Texasba költözött. Florida pedig már kialakítja a saját „Déli Wall Streetjét”. Ken Griffin milliárdos nemrégiben áthelyezte „Citadel” befektetési alapot Chicagóból Miamiba a türelmi határ fölötti bűnözésszint miatt, amely az alkalmazottjait nap mint nap fenyegette. A Szilícium-völgy létrejöttének kiindulópontjában álló „HP” IT-óriás szintén nem bírta – és áthelyezte a székhelyét Palo Altóból Houstonba.

Texas és Florida több mint 400 ezer migránssal bővült egy év alatt. Ugyanakkor New York rekordszámú 300 ezer lakost veszített, Kalifornia – 343 ezret, Illinois – 141 ezret. A republikánus államok és a demokratikus államok közötti szakadás egyre jobban érezhető. És előbb-utóbb azzal fenyeget, hogy megkérdőjelezi Amerika létét jelenlegi formájában‼️

Forrás:InfoDefense

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Ennek az örvendetes folyamatnak, sajnos, van egy negatív hatása is. Demokraták költöznek republikánus államokba, majd – a teljes téboly jeleként – a választásokon a demokratákra szavazva ezeket az élhető városokat is ” liberalizálják”. Jól meggondolva, az sem elképzelhetetlen, hogy ez is irányított ” migráció”.
    Hasonló folyamatnak lehetünk szemtanúi, elszenvedői itthon is , például a főváros XII. kerületében.
    Meglehet, az átköltözéskor még működnek az egészséges életösztönök és a jól felfogott önös érdekek, majd biztonságos környezetben létezvén , a média bűvöletében, képtelenek megtagadni önmagukat.

    Adja Isten, hogy ne így történjen!

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához