2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

A CIA lelepleződött: Robert F. Kennedy Jr. elnökjelölt leleplezi a CIA-t

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
ciamedia

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A CIA lelepleződött: Robert F. Kennedy Jr. elnökjelölt leleplezi a CIA-t az Egyesült Államok területén amerikaiak milliói ellen elkövetett bűncselekmények miatt, beleértve a Biofegyvereket, a kísérleteket, az Operation Paperclip-et, az MK Ultra elmekontrollt, az Egyesült Államok Capitoliumát ért Anthrax-támadást és a Milgram-kísérletet.

Jim Caviezel egy külön interjúban megerősíti, hogy a CIA működteti a világ legnagyobb pedofil csoportját, amelyben ártatlan gyerekek milliói kereskednek.

A Paperclip hadművelet az Egyesült Államok titkos hírszerzési programja volt, amelynek keretében több mint 1600 német tudóst, mérnököt és technikust vittek az egykori náci Németországból az Egyesült Államokba kormányzati alkalmazásra a második világháború után. Az alkalmazottak közül sokan a náci párt korábbi tagjai voltak, néhányuk pedig korábbi vezetője.

Az MK Ultra egy szigorúan titkos CIA-projekt volt, amelyben az ügynökség titkos kísérletek százait hajtotta végre, néha nem akart amerikai állampolgárokon, hogy felmérjék az LSD és más kábítószerek elmekontrollra, információgyűjtésre és pszichológiai kínzásra való lehetséges felhasználását. A titkos program csak 1975-ben vált nyilvánossá, amikor a kongresszusi vizsgálat során az Egyesült Államokon belül és a világ minden táján kiterjedt illegális CIA-tevékenységeket vizsgáltak. Ma is használják.

A Milgram-kísérlet a tekintélynek való engedelmesség kísérlete volt, amelyben a Yale Egyetem pszichológusa, Stanley Milgram szociálpszichológiai kísérletsorozatot végzett. Mérték a vizsgálatban résztvevők hajlandóságát. Negyven, 20 és 50 év közötti férfi, különféle foglalkozásokból, eltérő iskolai végzettséggel, hogy engedelmeskedjenek egy tekintélynek, aki személyes lelkiismeretükkel ellentétes cselekedetekre utasította őket.

A résztvevők azt hitték, hogy egy nem kapcsolódó kísérletben segédkeznek, amelyben elektromos sokkot kellett adniuk egy “tanulónak”. Ezek a hamis áramütések fokozatosan olyan szintre emelkedtek, amely végzetes lett volna, ha valódiak lettek volna. A kísérlet során váratlanul kiderült, hogy az alanyok nagyon nagy része teljes mértékben engedelmeskedik az utasításoknak, amikor minden résztvevő 300 V-ra, 65%-uk pedig a teljes 450 V-ra lép fel, ami megölné a résztvevőket.

A CIA az az eszköz, amelyet a 300-ak bizottsága használ az emberiséggel szembeni akarat végrehajtására. Össze kell fognunk népként, és be kell fejeznünk azt a harcot, amelyet Joseph Kennedy 60 évvel ezelőtt kezdett, amikor a CIA feloszlatását javasolta.

John F. Kennedy elnököt azért gyilkolták meg, mert leleplezte a CIA-t és a 300-as bizottságot annak korrupciója és gyilkossága miatt. A CIA-t ezer darabra akarta szétverni, és a szélnek szétszórni. Befejezzük ezt a harcot, és visszaszerezzük az emberiséget.

Forrás:Truth Justice ™

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához