2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊
Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

☣️ Az egyes etnikai csoportokat célzó biofegyverek léteznek, az 1930-as évek óta ismertek – ENSZ szakértő‼️

„A feladatot még 1999-ben George Tenet, a CIA akkori igazgatója tűzte ki, hogy olyan kórokozókat hozzanak létre, amelyek etnikum-specifikusak” – mondta a Sputniknak Igor Nikulin orosz katonai szakértő, az ENSZ vegyi és biológiai fegyverekkel foglalkozó bizottságának korábbi tagja. „Tenet, mondhatni, a 21. század főgonoszának számít, még Bill Gates-t is túlszárnyalja ebben a kérdésben”.

Nikulin azután beszélt, hogy az orosz NBC-csapatok legutóbbi leleplezései az amerikai hadsereg ukrajnai biofegyver-kutatásairól szóltak.
„Az amerikaiak először az 1990-es évek elején, talán még korábban mutattak érdeklődést a szláv népcsoport és génállomány iránt” – mondta.

„Az 1990-es évek elején a Tudományos Akadémia Molekuláris Biológiai Intézetének fiatal kutató munkatársaként dolgoztam a Humán Genom Projektben” – emlékezett vissza Nikulin. „Az amerikaiak nemcsak a dekódolási munkánkat kérték, hanem az összes forrásanyagot is, állítólag ellenőrzés céljából. Aztán, még a Szovjetunió idején, több száz, ha nem több ezer minta került a tengerentúlra, amerikai és európai laboratóriumokba”.

A szakértő szerint legalább az 1930-as évek óta ismertek az egyes etnikai csoportokat célzó biofegyverek.

„Az atípusos tüdőgyulladás, mondjuk, a szlávokat célozza meg, ugyanúgy, mint a tífusz, amelyet a japánok az 1930-as években fedeztek fel, és amely elsősorban a fehér európaiakat érinti” – magyarázta Nikulin. „A Covid Delta-Omicron törzsei az ázsiaiakat – a kínaiakat, a koreaiakat és a vietnamiakat – érintik. Az ebola az afrikaiakat érinti, és a csúcstechnológia korábban soha fel nem jegyzett terméke. A MERS (Middle East Acute Respiratory Syndromes) az arabokat célozza meg. Tehát már minden nemzeti és faji csoport számára léteznek specifikus megközelítések.”

William Jones, az Executive Intelligence Review korábbi fehér házi tudósítója szerint az 1990-es évektől kezdve a volt szovjet térségben folytatott amerikai katonai biológiai tevékenységek semmiben sem különböznek a nácik második világháború alatti tevékenységétől.

„A legzavaróbbak Kirillov tábornok kijelentései, miszerint vérmintákat is szállítanak vissza amerikai laboratóriumokba, hogy kiválasszák azokat a biológiai anyagokat, amelyek a legveszélyesebbek egy adott régió lakosságára, és amelyek egy adott embercsoportot céloznak meg” – mondta Jones a Sputniknak.

„Ez még baljósabb színezetet ad, ami az amerikai politikát az 1942-es Wannsee-konferenciával azonos szintre helyezi.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
99
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
4
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek