2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Borzalom: egy 92 éves nőt erőszakolt meg egy migráns Bécsben

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
idosotthon ausztria 1000x600

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az osztrák rendőrség őrizetbe vett egy papírok nélküli illegális algériai bevándorlót, aki a gyanú szerint megerőszakolt és kirabolt egy 92 éves nénit a Bécs belvárosában található “Haus Wieden” idősek otthonában. A bestiális bűncselemény sokkolta egész Ausztriát. 

A bűncselekmény még október 11-én történt, kora délután. A meg nem nevezett algériai elkövető egyszerűen besétált a Bécs egyik legelegánsabb, Wieden nevű kerületében található idősek otthonába, kiválasztotta a legkiszolgáltatottabb ott lakót, egy 92 éves nénit, belülről kulcsra zárta a szobája ajtaját, majd az ágyhoz kötözte és megerőszakolta. Miután ezzel végzett, magához vette az aranyékszereit, rázárta a szobát, majd távozott az intézményből.

A történtekre csak azután derült fény, hogy az áldozat rokonai aggódva felhívták az otthon személyzetét, mivel nem tudták elérni telefonon a hozzátartózójukat. Az idős nénit végül sokkos állapotban, az ápolók találták meg, miután rátörték az ajtót. Ezt követően a bécsi hivatásos mentőszolgálat szakemberei elsősegélyben részesítették, majd kórházba szállították. Az állapotáról azóta semmit sem tudni.

Idén érkezett a migráns illegálisan az országba

A rendőrség közlése szerint a 23 éves algériai gyanúsítottat Felső-Ausztriában fogták el, miközben autókat próbált meg feltörni egy hipermarket parkolójában. Úgy tudni, a rabosításakor vett DNS alapját azonosították a hetekkel korábban történt nemi erőszak elkövetőjeként, a minta ugyanis 100 százalékban megegyezett azzal, amelyet a 92 éves néni ágyában talált testnedvekből vételeztek.

A gyanúsítottról egyelőre annyit tudni, hogy idén érkezett illegálisan Ausztriában, és a nemi erőszak elkövetése előtt néhány nappal nyújtotta be a menedékkérelmét az illetékes hatóságoknak.

Első rendőrségi meghallgatásán az algériai azzal védekezett, hogy semmire sem emlékszik a nemi erőszakból, mert túl sok “tablettát” szedett be.

Forrás:Pesti Srácok

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek