2024.május 18.
Erik, Alexandra, János

Drámaian megnőtt a “női pedofilok” száma az Egyesült Királyságban, miután a rendőrség nemi identitás szerint kezdte nyilvántartani a bűncselekményeket

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
original police

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az Egyesült Királyságban legalább 16 regionális rendőri szerv a nemi identitás alapján rögzíti a gyanúsítottak nemét, így nem lehet tudni, hogy a nagymértékű növekedés a női elkövetők vagy a magukat nőként azonosítók számának növekedése miatt következett-e be.

Úgy tűnik, hogy a női pedofilok száma drámaian emelkedik az Egyesült Királyságban, de van egy fontos információ, amelyet figyelmen kívül hagynak. Ez pedig az, hogy az Egyesült Királyság számos rendőri szerve mostanában a bűncselekményeket nem a biológiai nem anyagi valósága, hanem az önbevallás szerinti nemi identitás alapján rögzíti, ami egyesek számára megkérdőjelezi az adatok hitelességét.
A BBC jelentése szerint 2015 és 2019 között 84 százalékkal nőtt a nők által elkövetett, gyermekekkel szembeni szexuális visszaélésekről a rendőrségnek bejelentett esetek száma az Egyesült Királyságban. Ezeket a számokat a BBC Radio 4, 35 perces adásában tárgyalták, de az adás során senki sem említette meg azt a lehetőséget, hogy a női pedofilok közül sokan nagy valószínűséggel férfiak.


Pontosan ezt a kérdést vetette fel egy akkori parlamenti vita során Tonia Antoniazzi munkáspárti képviselő, aki hangsúlyozta, hogy “a bűncselekmények áldozatainak és elkövetőinek biológiai nemére vonatkozó pontos nyilvántartására van szükség, az áldozatok és elkövetők nemi identitására vonatkozó adatok mellett”.


Tekintettel arra, hogy az Egyesült Királyságban legalább 16 regionális rendőri szerv “a nemi identitás alapján rögzíti a gyanúsítottak nemét”, Antoziazzi rámutatott, hogy nem lehet tudni, hogy a “nagymértékű növekedés a női elkövetők vagy a magukat nőként azonosítók számának növekedésének köszönhető-e, és ez a részlet számít”.


A BBC azonban a Women Who Abuse című műsorában úgy döntött, hogy ezt a lehetséges okot még csak nem is veszi figyelembe, ehelyett azt sugallta, hogy a növekedés a “jobb jelentéstételnek és a növekvő tudatosságnak” tudható inkább be.


A nők a szexuális bűncselekményekért elítélteknek igen csekély kisebbségét teszik ki, így az elkövető nemének téves rögzítése nagyon gyorsan torzíthatja ezeket az adatokat. Antoniazzi a vita során elmondta, hogy “ahol a bűncselekmény-kategóriákat nagyon ritkán követik el nők, ott már egy-két ember hozzáadása is jelentősen befolyásolhatja ezeket az adatokat”.


A nemrégiben közzétett brit népszámlálási adatokból kiderült, hogy a szexuális bűncselekmények miatt büntetésüket töltő transznemű férfi elítéltek száma jóval magasabb, mint a nem transznemű férfi elítélteké, ami azt jelenti, hogy vagy a magukat nőként azonosító férfiak sokkal nagyobb valószínűséggel lesznek szexuális bűnözők, vagy pedig a szexuális bűnözők a nemi önazonosítást kiskapuként használják arra, hogy hozzáférjenek az áldozatokhoz, vagy hogy női börtönökbe kerüljenek.


Az utóbbi években egyre nagyobb tendenciát mutat, hogy a férfi szexuális bűnözők “nőként” mutatkoznak be, miután elítélték őket bűncselekményeikért. Ez egybeesett azokkal a jogszabályokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy az elítélteket az általuk megadott nemi identitásuknak megfelelően helyezzék el. Brandy Wood, a sorozatos gyermekszexuális bűnöző csak egy példa e jelenség számos példája közül. Woodot egy tinédzser lány online történő szexuális zaklatásáért ítélték el, és azóta kérte áthelyezését Connecticut egyetlen női börtönébe, azt állítva, hogy “interszexuális” nő. Wood biológiai neme “nő” az állami szexuális bűnözői nyilvántartásban‼️

Forrás:thepostmillennial

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek