2024.május 8.
Gizella, Gusztáv, Bendegúz

Elképesztő jóslat látott napvilágot Ausztriáról!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
000 9ry7ac 1

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ausztriában 2054-ben többségbe kerülhetnek a migrációs hátterű polgárok.

Itt nem véleményekről van szó, hanem egy tényről. Az osztrákok lassan kisebbségbe kerülnek. Ezt senki sem szereti. Mi csak nyíltan kimondjuk –

Minderről Manfred Haimbuchner, az Osztrák Szabadságpárt Felső-ausztriai vezetője beszélt a Kleine Zeitungnak. A riport alapját az adta, hogy az Osztrák Szabadságpárt honlapjáról elérhető egy olyan portál, amely azt jósolja, hogy 2054-re többségében lesznek Ausztriában azok a polgárok, akik külföldön születtek, tehát migrációs hátterűek. Csak 2022-ben 120 000 ember fog Ausztriában menedékjogot kérni, ezért egyáltalán nem túlzó arról beszélni, hogy a külföldön születettek többségben lesznek Ausztriában – tette hozzá az FPÖ politikusa.

Ausztriában 2054-re többségbe kerülhetnek a migrációs hátterű polgárok

Arra a kérdésre, hogy a határon történő kiutasításokat erőszakkal is végre kellene-e hajtani, Haimbuchner így válaszolt: Az államnak monopóliuma van az erőszak alkalmazására, és szükség esetén alkalmazza is azt. Arról van szó, hogy megakadályozzuk, hogy valaki illegálisan lépjen be az országunkba. Az erőszak pedig a bűnöző emberkereskedőktől származik, nem pedig a szolgálatban lévő katonáktól – közölte a politikus. „Mivel a maastrichti szerződésekben jelentős szuverenitásról mondtunk le, és itt semmi sem történik, ezért nemzeti szinten kell segíteni magunkon, a katonai határvédelmet nem lehet megkerülni”.

Az interjúban idézett népesség előrejelző portál szerint egyébként 2030-ra Bécsben már 55 százaléknyi olyan ember fog élni, aki nem Ausztriában született. 2100-ra pedig a bécsieknek csupán a 3 százaléka lesz osztrák.

Forrás:videkhangjai.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek