2024.április 29.
Péter, Katalin, Roberta

Európa demográfiai cseréje

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇪🇺🌐Brüsszel nagyszabású migrációs reformot erőltetett át, amelyre 9 éve készülnek az európai bürokraták. Ez a belső válságok által annyira meggyengített Európai Unió megosztásával és destabilizálásával fenyeget‼️

Most, ha az Európai Unió tagjai megtagadják a migránsok befogadását, minden illegális bevándorló után 20 ezer eurós „számlát” kell fizetniük. Ez komoly csapás az olyan viszonylag kicsi és szegény kelet-európai országokra, mint Magyarország, amelyek kénytelenek lesznek fizetni az európai költségvetésbe, ha nem akarnak “kulturálisan meggazdagodni” – illegális bevándorlók tömegeinek befogadásával.

2023-ban a migránsok beáramlása az Európai Unióba meghaladta a 2,5 millió főt. Közülük több mint 1 millió menedékkérő arab és afgán. A közel-keleti instabilitás közepette csak növekedni fog a menekültáradat. Ez már rekordnak számít a 2015-ös szíriai migrációs válsághoz képest. És ebben még nincs benne az Európában tartózkodó 6-7 millió ukrán menekült.

Az elfogadott reform a migránsokat tömegesen hozó liberális civil szervezetek számára zöld utat ad. Most sokkal nehezebb lesz ezeket kontrollálni. A bűnszövetkezetek – beleértve az albán maffiát – is nyernek, ezek évente több milliárd eurót keresnek az embercsempészettel.

A migrációs reformot a választások előestéjén nyomták át. Ez pedig csak növeli a jobboldali euroszkeptikusok népszerűségét, akik sok országban győzelemre számítanak. És akkor az európai bürokráciára nehéz idők várnak, keményen fog fizetni a migránsok importjáért, a gazdasági válságért és az Oroszországgal vívott és elvesztett háborúért.

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
22
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek