2024.július 13.
Jenő, Henrik

Ezért rühelli a woke-ot és a transzmozgalmat Elon Musk

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
elon musk rt jt 230511 1683834880758 hpmain 16x9 608

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A világ leggazdagabb emberének lányát „totális kommunizmusra” nevelték, megváltoztatta a nemét, és nem áll szóba az apjával.

Hamarosan megjelenik Elon Musk életrajzi könyve.

A világ leggazdagabb embere, a Tesla, a SpaceX és az X, azaz a Twitter tulajdonosa a napokban épp az utóbbi fórumon üzent Magyarországnak, minek nyomán Novák Katalin államfő meg is hívta hozzánk.

Musknak hamarosan megjelenik az életrajzi könyve, amit Walter Isaacson jegyez, s amit a Business Insider szemlézett. A kötetből számos érdekesség mellett kiderül, mi a baja a multimilliárdosnak a transzmozgalommal és a woke-ideológiával.

A lap legalábbis azt olvasta ki a műből, hogy miután

korábbi házasságából származó első lánya megváltoztatta 2022-ben a nevét, hivatalosan is transz lett, majd Musk szerint egy magániskolában „totális kommunizmusra” nevelték, 

mondván, aki gazdag, az csak rossz lehet, minden kapcsolatot megszakított az apjával. Jenna Wilson egész egyszerűen nem áll vele szóba, ami az űrbe rakétákat lövő szupergazdag Musknak mindennél jobban fáj. Legalábbis azóta, hogy 2002-ben meghalt csecsemőként az elsőszülött fia.

Forrás:Vadhajtások

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek