2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Felelős vagy érte

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Továbbra is töretlen az érdeklődés Győrben a Védett Társadalom Alapítvány és a Győri Evangélikus Egyház közreműködésével elindított Felelős vagy Érte! Gyermekvédelmi előadás-sorozat iránt.

Május 22-én Szekeres Katalin pedagógus, a Védett Társadalom Alapítvány Gyermekvédelmi Kutatócsoportjának vezetője tartotta meg előadását a gender ideológia gyakorlati működéséről, melyben elsősorban a gender ideológia törekvéseiről, elért és elérni kívánt céljairól, gyerekekre gyakorolt hatásáról, illetve a társadalmi gondolkozásban széles körben elterjedt téziseikről beszélt. A közönség számára számtalan új információt tartalmazó és azokat összefüggéseiben láttató előadás végén, akárcsak az eddigieken, több kérdést is elhangzott az előadó felé.

Az előadás-sorozat június 4-én Uzsayné dr. Pécsi Rita neveléskutató, az Apor Vilmos Főiskola tanárának előadásával folytatódik, akinek témája a szilárd én- és nemi identitás kialakulása, a tudomány gyermekvédelmi alapú állásfoglalása a gyermekkori nemi diszfóriáról és a megelőzés módjairól. Őt a tavaszi félévben még egy előadó követi, aki zárja is egyben ezt az első féléves előadás-sorozatot.

A RENDEZVÉNYEK TOVÁBBRA IS INGYENESEK, NEM KÖTÖTTEK REGISZTRÁCIÓHOZ SEM, ÉS NEM CSUPÁN A GYŐRIEKNEK SZÓLNAK!

Az előadások támogatása fontos, ezért bátorítunk mindenkit, hogy amennyiben teheti, segítse a Győri Evangélikus Egyházközséget és a Védett Társadalom Alapítványt adományaival. Ez az együttműködés kulcsfontosságú ahhoz, hogy folytathassuk ezt a fontos munkát, és támogathassuk a gyermekek biztonságát.

VDTA

Szekeres Katalin

Mi a reakciód?
👍tetszik
9
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához