2023.szeptember 28.
Vencel, Salamon
Shortcut

Ferenc pápa és Bill Clinton „különleges beszélgetést” folytatnak az alapítványi csúcstalálkozón

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
97cb3900cb714cc99067bfaf72a71a20

A pápa júliusban már találkozott a volt elnökkel, valamint Soros György milliárdos üzletember fiával, Alexander Sorossal is.


A Clinton Alapítvány közelgő csúcstalálkozójának élén Ferenc pápa és Bill Clinton élő beszélgetése áll majd különböző témákról, köztük az éghajlatváltozásról – jelentette be az alapítvány csütörtökön a Washington Examiner cikke szerint.

A „Clinton Global Initiative 2023” találkozó hétfő reggel a katolikus egyházfő és a volt elnök közötti távkapcsolatos beszélgetéssel kezdődik, amely az ígéretek szerint számos olyan témát érint, amelyekhez a pápa rendszeresen hozzászól. 

A cikkben azt írják: az egyházfő, bár köztudottan ragaszkodik a hagyományos katolikus tanításokhoz a fogamzásgátlás, az abortusz és a nemek közötti egyenlőség kérdésében, a liberálisok körében is nagy tetszést aratott a menekültek és bevándorlók érdekében kifejtett szenvedélyes kiállásával, valamint a klímaváltozás elleni globális fellépésre való felhívásával.

A Washington Examiner emlékeztet: a pápa júliusban már találkozott Clintonnal, valamint 

Soros György milliárdos és liberális üzletember fiával, Alex Sorossal.

Ferenc pápa lesz az egyik felszólaló az alapítvány találkozóján, ahol a világ számos kormánytisztviselője, szakértője és híressége fog felszólalni a kétnapos New York-i rendezvényen.

A Biden-kormányt Janet Yellen pénzügyminiszter és Deb Haaland belügyminiszter fogja képviselni. A további felszólalók között szerepel Gavin Newsom kormányzó, Gretchen Whitmer kormányzó, Dwayne Wade visszavonult NBA-játékos, Tony Blair volt brit miniszterelnök, Dana Perino, a Fox News műsorvezetője és Jen Psaki, a Fehér Ház volt sajtótitkára.

Forrás:Mandiner

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

2 válasz

  1. A Washington Examiner emlékeztet: a “pápa” júliusban már találkozott Clintonnal, valamint Soros György milliárdos és liberális üzletember fiával, Alex Sorossal. Szóval Bergoglio, aki bitorolja a pápai trónt és magát NEM tartja Krisztus helytartójának, csupán egy hitehagyott római püspök. Ugyan kit érdekel az ilyen sátánfajzat, hogy kivel – mely más sátánfajzatokkal – találkozik.

  2. A Washington Examiner emlékeztetett: az úgynevezett “pápa” júliusban már találkozott Clintonnal, valamint Soros György milliárdos és liberális üzletember fiával, Alex Sorossal. Szóval Bergoglio, aki bitorolja a pápai trónt és magát NEM tartja Krisztus helytartójának, csupán egy hitehagyott római püspök. Ugyan kit érdekel az ilyen sátánfajzat, hogy kivel – mely más sátánfajzatokkal – találkozik.

Vélemény, hozzászólás?