2024.szeptember 8.
Mária, Adrienn
Hírek 🔊

Finnország korábbi moszkvai nagykövete az állami TV-ben: az Ukrajnai háborút a végsőkig folytatni kell

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
selltkqap1c hd

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az YLE finn televízió február 16-kai esti beszélgető műsorában, melynek témája az ukrán-orosz háború volt, René Nyberg, korábbi oroszországi finn nagykövet – szokatlanul indulatos hangnemben – szinte követelte, hogy a háborút nehogy tárgyalásos úton fejezzék be.

A beszélgető felek mindannyian megértően viszonyultak Nyberg háborús uszítással felérő állásfoglalásaihoz és kijelentéseihez.

”Semmi nem volna olyan rossz megoldás, mint a tűzszünet. Ez csak ahhoz vezetne, hogy Oroszország mérgében egy újabb támadást készítsen elő. (…) Semmi más lehetőséget nem látok mint azt, hogy a háborút végig kell vinni”

– idézik Nyberget az YLE állami TV honlapján.

Kádár György, Finnország

Forrás:yle.fi

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

2 Responses

  1. Nos javasolnék Mr Nyberg!
    Háborúzzanak innentől önök, s Ukrajna majd szurkol a lelátóról!

  2. Már ismertünk eddig is egy örült bünözöt, aki szintén az Oroszország (akkor még Szovjetúnió) elleni végsö gyözelmet (Endsieg) hirdette. A finnekröl tudjuk, hogy sok-sok éve a világ alkoholista és öngyilkos statisztikájában mindíg dobogós helyen vannak…
    Mi lenne, ha az USA háborújában Oroszország ellen Ukrajnában “félidöt” fütyülne a bíró és a második félidöt Washington D.C. közelében játszanák le a háborús felek?
    Amerika saját maga ellen bevezethetne annyi “szankciót” amennyit csak akar, Európa meg továbbra élvezhetné a megbízható és megfizethetö energiahordozókat csövezetéken…

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához