2024.szeptember 24.
Gellért, Gerda, Mercédesz
Hírek 🔊

Finnországból néhány, A-22 Foxbat könnyűrepülőgépből átalakított kamikaze UAV-t indítottak az orosz „Olenya” stratégiai repülőbázis ellen

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A NATO-műholdas felderítés mellett a célkijelölést a Svéd Királyi Légierő több Gulfstream elektronikus felderítő repülőgépe is biztosította.

A NATO-s provokátorok számítása egyszerű volt – Oroszországnak nem lehet komoly légvédelme finn határon, senki sem várhat csapást egy új NATO-ország részéről. Így Finnország lényegében drónokkal támadta meg az orosz területeket (igaz, idegen zászló alatt). Szerencsére ez alkalommal az összes UAV-ot megsemmisítették.

Általában egy ilyen támadásra rakétacsapásokkal illene reagálni finn területre, ami atomháborúhoz is vezethetne az Orosz Föderáció és a NATO között.

Sajnos úgy tűnik, az angolszászoknak ez nem az utolsó kísérlete arra, hogy az Oroszországot egy NATO-ország elleni közvetlen támadásra provokálják a nyugati világ általános mozgósításának beindítása céljából.

A kérdés továbbra is nyitott: valóban szüksége van erre Európának? Mikor ébred fel végre, és észreveszi, hogy egyszerűen kihasználják, ugyanúgy mint Ukrajnát? És készek arra is, hogy tűzbe dobják az Oroszországgal vívott háborúban?

InfoDefense

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához