2024.július 3.
Kornél, Soma, Tamás
Hírek 🔊

Flört?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇩🇪„ Faeser, Baerbock, Künast és Esken szimpatizál a baloldali szélsőségesekkel: A német szövetségi kormány veszélyes közelsége Antifához ”‼️

ℹ️ A baloldali politikai erőszak már alig játszik szerepet a médiában. Nem csoda: nem csak a lámpás koalíció pártjaiban van számtalan szimpatizáns az Antifa szcénának.

⛔️ Folytatódnak a támadások és erőszakos akciók a baloldali szélsőségesek részéről. Hétfő este ismeretlen tettesek betörték egy helyi AfD-s politikus ablakait Halléban, és gyújtószerkezetet dobtak az ajtó elé. Ennél rosszabb nem történt, a gyújtószerkezet kioltotta magát. Néhány nappal korábban álarcos elkövetők arcon ütötték Holger Kühnlenz, az AfD országgyűlési képviselőjét egy kampánystand előtt Nordhornban. Stuttgartban egy helyi Antifa csoport vállalta a felelősséget az AfD két politikusa elleni támadásért a tartományi parlament előtt.

‼️ Az Antifa szerepe elbagatellizálódott ‼️

❌ A baloldali szcéna úgy érzi, hogy minden eddiginél erősebbek a lehetőségeik, mert az ilyen csoportok bűneit évek óta bagatellizálják a politikusok és a média. Erőszakos cselekményeikről alig esik szó. Még a szövetségi kormányban is sok olyan ember van, aki szimpatizál a radikális baloldali közeggel.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
39
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek