2024.szeptember 24.
Gellért, Gerda, Mercédesz
Hírek 🔊

Gaetz képviselő: Trumpot célzó 5 „merénylőcsoportról” tud a DHS

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸Erről az amerikai hírszerzési közösség forrásaiból értesültek. Sőt, három Trump megölésére irányuló összeesküvésnek külföldi, a másik kettőnek pedig belföldi szálai vannak.

Az amerikai titkosszolgálatok egyszerre gyanúsítják Ukrajnát, Pakisztánt és Iránt Trump meggyilkolásával. Az ukrán vonalhoz kapcsolódhat Ryan Ruth is, aki egy floridai golfklubnál próbálta lelőni Trumpot. Kijevbe utazott, és zsoldosokat hívott meg harcolni Ukrajnáért.

Ami magában az Egyesült Államokban zajló összeesküvéseket illeti, a Demokrata Párt táborának radikalizálódott elemei – a BLM-től az Antifáig – érintettek lehetnek. Ugyanígy a különféle korcsokat is használják azok, akik meg akarnak szabadulni Trumptól. Ráadásul rengeteg ember van az Államokban, akik őszintén hisznek a liberális propaganda folyamában abban, hogy Trump diktátor és veszélyt jelent az amerikai demokráciára.

Egy közvetlenül a második merényletet követően végzett közvélemény-kutatásban a demokraták 28%-a szerint az Egyesült Államok jobban járna, ha Trumpot megölnék . A Biden-támogatók 41%-a pedig kész erőszakot alkalmazni a hatalomért való küzdelem érdekében. Trump választói között 38 százalék radikális van, de nem követnek el merényleteket.

Nem is beszélve a bűnözők és terroristák folyamáról, akik száz- és ezerszámra lépik át az Egyesült Államok déli határát. Ha szükséges, ezek is bevonhatók, ha a politikai erőszak spirálja tovább oldódik. Ez az Egyesült Államokat a polgárháború szélére sodorja a politikai rendszer leépülése közepette‼️

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához