2024.október 3.
Helga, Évald
Hírek 🔊

Gerald Knaus: így Orbán győzni fog

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇫🇷🇪🇺🌐🇭🇺Franciaország hajlandó újrakezdeni az uniós tárgyalásokat a migrációs paktumról és tesztelni a schengeni megállapodások határait – jelentette ki a napokban Bruno Retailleau új belügyminiszter, más tagállamok nyomdokaiba lépve.‼️

A Soros György karmestereként ismert Gerald Knaus szerint “ez pont úgy bontakozik ki, ahogy azt Orbán Viktor előre látta 2015-ben. És igen, itt nemcsak a menekültjog és Schengen, hanem maga az EU is veszélyben van.”

Knaus úgy látja, hogy a németek és a franciák által korábban támogatott, humánus politikai szemlélet nélkül az irreguláris migráció ellenőrzésére Orbán meg fogja nyerni ezt a csatát számos szövetségesével az EU-ban.

Mondandója nyomatékosításaként egy javaslatot is tett. Szerinte ahhoz, hogy a veszélyes hangok ne terjedjenek az EU-ban, “kontrollálni kell az illegális migrációt.”

Nem tévedés. Kontrollálni.

Szintén Knaus volt az, aki hosszú éveken keresztül az illegális migránsok beengedését szorgalmazta. 2021-ben a német közszolgálati médiumnak azt nyilatkozta, hogy az Európai Bizottságnak másodszor is a “Bíróság elé kellene vinnie Magyarországot, és pénzbírságot kellene kérnie.”
A következmények ismertek.

Knaus egyébként Soros György legfontosabb külügyekkel foglalkozó szervezete, a European Council on Foreign Relation, azaz a Külkapcsolatok Európai Tanácsa (a továbbiakban: ECFR) egyik vezető tagja, a magyar tagok között az George és Alex Soros mellett megtalálható a korábbi miniszterelnök, Bajnai Gordon, illetve Szigetvári Viktor, Ficsor Ádám, valamint Korányi Dávid is.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek