2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Gerilla harcba megy át az ukrán-orosz háború?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇦🇷🇺🌐Ahogy a helyzet egyre elkeserítőbbé válik Ukrajna számára, már csak idő kérdése, hogy a NATO-csapatok mikor kezdenek „nyíltan” tevékenykedni az országban – mondta Mark Sleboda biztonsági és nemzetközi kapcsolatok elemzője hétfőn‼️

Azt is megjósolta, hogy Ukrajna újabb terrortámadásokhoz fog folyamodni, mivel csapatai visszalépésre kényszerülnek.

„Azt hiszem, ahogy nő az elkeseredettségük, és Oroszország előrenyomul a harctéren, egyre gyorsabban halad, a kijevi rezsim oldalán több veszteség, az orosz oldalon pedig sokkal kevesebb áldozat” – magyarázta Sleboda. “Elkeseredettebbek és pánikosabbak lesznek, és továbbra is több, mondjuk úgy, nem szokványos, piszkos dolgot fognak tenni, mint például a terrortámadások.”

„Végül biztos vagyok benne, hogy a NATO-tagállamok csapatait nyíltan – lobogó alatt – láthatjuk Ukrajna földjén. Szerintem ez csak idő kérdése.”

„[Az Ukrán Biztonsági Szolgálat vezetője] Vaszil Malyuk – ismerte el – egyenesen azt mondta az ukrán tévében, hogy igen, mi, ezt csináltuk, ezt csináltuk… lényegében mindent, kivéve a Krókuszt most alapvetően beismernek. A nem szándékos öngyilkos merénylet a Kercsi hídon a Krím felé is ide tartozik – magyarázta Szleboda. “Ezeket mind elismerték, és ezek terrorcselekmények, állami terrorcselekmények.”

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
5
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
52
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek