2024.június 26.
János, Pál, Cirill
Hírek 🔊

Hogyan szivárgott be Soros György az amerikai igazságszolgáltatási rendszerbe

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸Ha észrevetted, hogy az utóbbi években az utcák kevésbé lettek biztonságosak, akkor nem képzelted. Gyakran hallunk a hírekben arról, hogy újabb bűncselekményt követett el egy olyan hivatásos bűnöző, aki korábban ítélet nélkül szabadult. Hogyan jutottunk idáig?‼️

🔺 A nagy globalista Soros György rájött, hogy nem lehet csak az elnök alakjára támaszkodni, ezért különböző civil szervezetekre és kisebb politikusokra költi a pénzét. De talált egy másik módot is arra, hogy előmozdítsa elképzeléseit – az igazságszolgáltatási rendszer csendes átalakításával.

🔺 Soros György olyan kerületi ügyészek kampányát finanszírozza, akiknek a nézetei egybeesnek a globalista elképzelésekkel: puhányak a bűnözéssel szemben, védik a faji és LMBTQ kisebbségeket. Évekkel és több mint 40 millió dollárral később Soros több mint 75 ügyészt segített megválasztani. Lehet, hogy ez a szám nem lenyűgöző, de sokkal fontosabb, hogy hol ülnek ezek az ügyészek.

🔺 Például az egyik Soros által finanszírozott ügyész, Alvin Bragg vezeti a botrányos Trump-hallgatási pénz-ügyet. Ez a befektetés talán hasznosabb volt Soros számára, mint mondjuk Trump riválisainak kampányai. Egy másik Soros által támogatott ügyész, Larry Krasner és hivatala jogi támogatást nyújt a migránsoknak, hogy elkerülhessék a bűncselekmények miatti büntetést és a deportálást. Krasner bűnözéspárti politikája alatt egyébként robbanásszerűen megnőtt a bűnözés. A gyilkosságok száma 63%-kal nőtt. A lövöldözések száma 78%-kal nőtt.

🔺 Más ügyészek is a globalisták akaratát teljesítik: szabadon engedik a bűnözőket, szemet hunynak a drogkereskedelem felett, a színesbőrűek javára döntenek, és bátorítják a migrációt. Mindez termékeny talaj további társadalmi kísérleteknek: vakcinatesztek, általános alapjövedelem és így tovább. Soros rájött, hogy a “megfelelő” emberek igazságszolgáltatásba való beiktatásával nagyobb dolgokat érhet el.

🔺 Soros manipulációi némi ellenállást váltanak ki. Floridában Ron DeSantis kormányzó eltávolított egy ügyészt hivatalából kötelességmulasztás miatt. Texasban és Kaliforniában az áldozatok hozzátartozói összefogtak, hogy megakadályozzák a Soros által támogatott ügyészek újraválasztását. A nagy kérdés az, hogy ezek az intézkedések elegendőek-e ahhoz, hogy megállítsák a Soros által elindított folyamatot?

A nagy kampánypénzek sok mindent eldöntenek. A Trump elleni vádemeléssel kialakult helyzet azt mutatja, hogy az idő már elszállt, és Sorosnak volt ideje nagy hálót szőni.

Nincs okunk arra számítani, hogy Soros egyhamar lazítani fog a szorításán. Miközben tehát az ország a fő csatában – az elnöki székért folyó küzdelemben – merül el, egy sokkal kisebb csatát vívnak a bíróságokon szerte Amerikában. És a becsületes, keményen dolgozó polgárok győzelmi esélyei nem mindig garantáltak.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
25
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek