2024.május 27.
Hella, Pelbárt, Ágoston

Hunter és Joe Biden használta a kokaint, amit a Fehér Házban találtak – mondta Donald Trump

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
kep 29

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Vasárnap a titkos szolgálat ügynökei egy “kis, cipzáras táskát” találtak, amely fehér port tartalmazott a nyugati szárnyban, ami miatt kiürítették a Fehér Házat. Megerősítették, hogy a por kokain volt

Donald Trump volt amerikai elnök szerint Joe Biden elnöké és a fiáé a Fehér Házban talált kokain. Amerikai tisztviselők szerint egyik Biden sem volt jelen már a drog megtalálásakor.

https://thehill.com/homenews/4082399-trump-lashes-out-biden-family-smith-media-cocaine-white-house/

Vasárnap a titkos szolgálat ügynökei egy “kis, cipzáras táskát” találtak, amely fehér port tartalmazott a nyugati szárnyban, ami miatt kiürítették a Fehér Házat.

Később a szolgálat egyik tisztviselője megerősítette a CNN-nek, hogy a por valóban kokain volt.

Az ügyet kommentálva Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára azt mondta, hogy a Biden-kormányzat bízik abban, hogy a vizsgálat “a végére jár” az incidensnek, megjegyezve, hogy az anyagot egy “forgalmas területen” találták, ahol rendszeresen sok látogató fordul meg

Donald Trump volt amerikai elnök azonban másként vélekedett az incidensről.

“TÉNYLEG ELHISZI BÁRKI IS, HOGY A FEHÉR HÁZ NYUGATI SZÁRNYÁBAN, AZ OVÁLIS IRODÁHOZ NAGYON KÖZEL TALÁLT KOKAIN-T BÁRKI MÁS HASZNÁLTA VOLNA, MINT HUNTER ÉS JOE BIDEN”írta Trump szerdán a TruthSocial oldalán.

Azt is megjósolta, hogy

“a Fake News Media hamarosan azt fogja mondani, hogy a talált mennyiség “nagyon kicsi” volt és valójában nem is KOKAIN volt”, hanem egy olyan engedélyezett gyógyszer, mint az Aspirin, és “a történet el fog tűnni” a süllyesztőben.

Trump, aki tavaly ősszel jelentette be, hogy újra indul az elnöki tisztségért, nem az egyetlen republikánus volt, aki gúnyolódott az amerikai kormányzaton a drogfogás miatt.

Ron DeSantis floridai kormányzó, a 2024-es elnökválasztási verseny másik esélyese szerdán azt mondta:

“Azt hiszem, sokan úgy véltük, hogy a Biden-kormányzat sok fronton elszúrta a dolgot. De azt hiszem, ez egy kicsit szó szerint értendőbb, mint ahogy még én is gondoltam”.

kep 30

Szerdán egy, a folyamatban lévő nyomozást ismerő forrás a Politico című lapnak azt mondta, hogy kevés az esélye annak, hogy megtalálják a tettest.

Azt közölték, hogy “még ha voltak is kamerák”, nehéz lett volna azonosítani a kokain tulajdonosát, hacsak nem “hadonászik vele”.

“Ez egy kicsit átjáróház. Az emberek állandóan arra járnak” – tette hozzá a tisztviselő.

Forrás:vilaghelyzete

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához