2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Itt a szerkesztőség válasza, miután a Facebook beszántotta a PestiSrácok.hu oldalát!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
1812a147d097498eb80d88eaaa4b70c7

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Nem adják fel.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Facebook véglegesen törölte a PestiSrácok.hu oldalát. A szerkesztőség közleménye szerint veszélyes személyek és szervezetekre vonatkozó szabályozás megsértését és kéretlen tartalmak közzétételét róják fel a PestiSrácok.hu-nak. A portálon azt írják: 

Mindez számunkra teljességgel érthetetlen, hiszen nem népszerűsítünk terrorista, vagy bűnözői csoportokat, 

az említett Hunnia-ügy fejleményeiről például a teljes magyar média beszámolt. Egy hír- és véleményportál Facebook-oldala esetében a »kéretlen tartalom közzététele« pedig teljességgel érthetetlen.”

A cikkben reményüket fejezik ki, hogy hétfőn a Facebook cenzorai felülbírálják a döntést és helyreállítják az oldal elérhetőségét.

Természetesen panasszal éltünk az oldalunk visszavonása ellen, így az a panasz elbírálásáig felfüggesztett státuszt kapott” 

– írják a portálon.

Forrás:Mandiner

🌐🇭🇺”A Facebook véglegesen törölte a PestiSrácok.hu oldalát. A szerkesztőség közleménye szerint veszélyes személyek és szervezetekre vonatkozó szabályozás megsértését és kéretlen tartalmak közzétételét róják fel a PestiSrácok.hu-nak‼️”Alapítványunk Facebook oldala ugyanilyen tartalmú, végleges törlés előtti “utolsó figyelmeztetést”kapott nemrégiben‼️
viber kep 2023 11 27 09 02 05 507

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Annál is inkább különös ez a Cukorhegy cenzúra, hogy maga Orbán Viktor miniszterelnök is szorgalmas használója ennek az amerikai démonkratákhoz szorosan köthetö alkalmazásnak.
    Talán neki kellene jó példával elöl járni és átnyergelni a Musk féle kevésbé cenzúrázott X platformra.
    A sok liberálkommunista parazita azt hiszi, hogy ilyen tiltásokkal meg tudnánanak szabadulni az önállóan gondolkodó és önálló véleményt ki is mondó normális emberektöl?
    Öszintén szólva az “átkos” Kádár rendszerben a szovjet megszállás alatt nagyobb volt Magyarországon a szólásszabadság, mint az EU jelenlegi és föleg a tervezett eszmei diktatúrájában. Akkor még a párttitkárral is tudtam érdemben vitatkozni anélkül, hogy közellenséggé nyilvánítottak vagy rögvest letartóztattak volna a rezsim pribékjei.
    Ez ma Germanisztánban már napirenden van….az “EU új értékeinek” megfelelöen.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához