2024.szeptember 30.
Mihály, Gábor, Rafael Mirabella

Kiderült, ezzel büntetné hazánkat Brüsszel

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Bóka János különös „összefüggésre” hívta fel a figyelmet.

Az Európai Bizottság pénteken nyilvánosságra hozta a határon lefolytatott eljáráshoz kötelezően létrehozandó megfelelő kapacitásról szóló végrehajtási határozatát – írta Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésében.

„A Magyarország által ellenzett migrációs paktum egyes rendelkezéseinek végrehajtása érdekében Magyarországnak és Olaszországnak az EU külső határain létrehozandó teljes befogadási kapacitásának több mint felét, összesen 15 332 (Magyarországnak 7716, Olaszországnak 8016) férőhelyet kellene állandó jelleggel a határ mentén fenntartania, és a végrehajtás első évében akár 31 464 fő esetén a határon eljárást lefolytatni” – írta.

Az ezt követő években pedig a határon lefolytatott eljárást a teljes befogadási kapacitás akár három-négyszerese erejéig is biztosítani kellene – tette hozzá. „A többi tagállam részesedése messze elmarad ezektől a számoktól.

Mindezt azért, mert a hazánk által megakadályozott illegális belépések száma kimagasló volt az előző években” 

– hívta fel a figyelmet a miniszter.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
11
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
55
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Egy válasz

  1. Sajnos nem írhatom le a véleményemet, mert nem tűrné el a net-festék. Én nem szavaztam annak idején az EU-s csatlakozásra , mert nem vonzottak a “nyugati értékek” már akkor sem .Már akkor látszott , mennyire felületesebb , külső csillogást preferáló, pénzközpontú, amorális világ az övék. Már akkor látszott a nyugati dölyfösség, a gőg az összerabolt vagyon okán. A Kelet lenézése. A migráció kapcsán pedig ki kell tartanunk a legvégsőkig. Semmi nem lehet rosszabb, mint a migrációs invázió !

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek