2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Kitoloncolás

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸 Trump 20 millió illegális bevándorló kiutasítását tervezi az Egyesült Államokból – NYP‼️

Ha újraválasztják, Donald Trump az Egyesült Államok történetének “legnagyobb tömeges deportálását” tervezi – írja a The New York Post. A volt elnök megfogadta, hogy visszaszorítja az illegális bevándorlást, és bevonja a nemzetőrséget és a katonaságot.

Jelenleg “közel 20 millió” okmányokkal nem rendelkező migráns tartózkodik az Egyesült Államokban. Arról azonban egyelőre nincsenek részletek, hogy pontosan milyen forrásokra lesz szükség ekkora számú ember felkutatásához, őrizetbe vételéhez és kitoloncolásához. Az Egyesült Államok bevándorlási tisztviselői azt mondták a NYP-nek, hogy egy ilyen nagyszabású művelethez a bevándorlási és vámigazgatási szervek jelentős kiterjesztésére, valamint a Kongresszustól származó finanszírozás növelésére lenne szükség.

Számos szakértő jogosnak tartja Trump célját, és elismerik, hogy a 20 milliós szám nem is olyan ésszerűtlen becslés, tekintve, hogy Biden idején rekordszámú illegális érkezett be az Egyesült Államokba. Ugyanakkor az amerikai népszámlálási hivatal hivatalos adatai szerint 11 millió bevándorló él az országban.

Mi a reakciód?
👍tetszik
22
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
2
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Talán a jövendö új konzervativ európai vezetés elleshet néhány trükköt Trump apótól….
    Mert már it is nagyon barnállik és sötétlik a határ.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához