2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Végső megoldás?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🌐🇺🇦🇷🇺A NATO titokban két „vörös vonalat” állít fel az ukrajnai konfliktusba való közvetlen beavatkozásra‼️

A NATO – „nagyon bizalmas módon és hivatalos közlemény nélkül két határvonalat állított fel, amelyek túllépése esetén a szövetség közvetlen beavatkozása bekövetkezhet az ukrajnai konfliktusba” – írta vasárnap a La Repubblica című olasz lap.

A NATO a hírek szerint ezt az intézkedést a blokk “utolsó menedékének” tekinti Ukrajna esetleges összeomlásával kapcsolatos aggodalmak miatt, tekintettel Oroszország folyamatos és sikeres offenzívájára számos frontvonalon.

▪️Az első piros vonal állítólag egy harmadik ország, például Fehéroroszország állítólagos „közvetlen vagy közvetett beavatkozására” vonatkozik az ukrajnai konfliktusba, amely forgatókönyv azt is előírja, hogy az orosz hadsereg áttöri az ukrán hadsereg védelmi vonalait az ukrán-fehérorosz határ közelében.

▪️A második piros vonal állítólag egy Lengyelország vagy a balti országok elleni esetleges „katonai provokációhoz”, valamint a Moldova elleni katonai akciókhoz kapcsolódik.

E két piros vonal átlépése esetén a NATO látszólag készen áll a Magyarországon, Lengyelországban, a balti államokban, Romániában és Szlovákiában állomásozó mintegy 100 000 katona bevetésére. Másrészt, a La Repubblica szerint a NATO-nak jelenleg „nincs semmilyen hadműveleti terve” katonai kontingens Ukrajnába küldésére, mivel az Egyesült Államok vezette blokk „felméri a vészhelyzetekben lehetséges fellépéseinek következményeit”.

Oroszország többször is hangsúlyozta, hogy a NATO már közvetlenül részt vesz az ukrajnai konfliktusban, tekintettel az ukrán hadsereg folyamatos kiképzésére és fegyverszállítására, ami Moszkva figyelmeztetése szerint csak a patthelyzet elhúzódásához vezet.

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
36
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Egy válasz

  1. Mikor zavarjuk ki Magyarországról a nyugati liberálbolsevik söpredéket?
    Ma ugyanaz a helyzet, mint úttörö koromban az 1960-as években:
    az ellenség Nyugatról támad.
    Akkor nem hittem el, ma már biztosan tudom hogy így van….

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához