2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Liberális diktatúra Kanadában

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇨🇦Justin Trudeau úgy döntött, mindent belead, hogy liberálisait hatalmon tartsa‼️

Drákói online cenzúra intézkedéseket vezet be, hajt végre, mindezt a „gyerekek védelme” leple alatt. Valójában – a polgári elégedetlenség elleni küzdelem érdekében.

Az egymásról való feljelentés rendszerének kialakítása zajlik. Bármely kanadai lakos akár 20 ezer dollárt is kaphat egy másik feljelentéséért, ha bebizonyosodik, hogy „gyűlöletbűnöket” követett el. Ebbe bármi belefér, például az LMBT mozgalom kritikája.

A vádlottat 50 ezer dollárig terjedő pénzbírság megfizetésére kötelezik, így a rendszer önmagát fogja finanszírozni. A bűnösnek talált személyeket akár életfogytiglani‼️ börtönbüntetésre is ítélhetik. És akár egy év börtönbüntetést is kaphat még el nem követett bűncselekményért, ha fennáll a gyanú, hogy ez megtörténik. A törvénynek visszamenőleges hatálya is van, az elfogadása előtt megjelent „politikailag inkorrekt” internetes posztokra vonatkozóan.

Ezt a digitális koncentrációs tábort most okkal hozzák létre. 2025-ben választások lesznek és Trudeau támogatottsága 30%-ra esett vissza. A helyzet Kanadában rohamosan romlik, a bevándorlók beáramlása, a magas árak miatt megfizethetetlen lakhatás, az egészségügyi válság és a 30 hetes várólisták terén

A Kanadai Királyi Rendőrség pedig azt jósolja, hogy a következő gazdasági válság során az ország a polgárháború küszöbére kerülhet. Két évvel ezelőtt már egész Kanadát megbénította egy kamionsofőr lázadás. És ez csak a kezdet volt. A csavarok jelenlegi meghúzása azonban valószínűleg csak tovább súlyosbítja a helyzetet és a Trudeau elleni felkeléssel közelebb hozza Kanada destabilizálódását.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
40
😡dühítő
😂vicces
2
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához