2024.április 24.
György, Fidél, Debóra

Magzatok maradványaiból épít abortusz-oltárt egy nyugati elmebeteg a neten (18+-os VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
abortuszoltar

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Vannak pillanatok, amikor az ember nem tudja eldönteni, hogy csapkodjon, csodálkozzon, dobja ki a laptopját az ablakon vagy írjon egy cikket. Talán az utóbbinak van több értelme, például most, amikor az ember megtalálja az internet vélhetően egyik leggyomorforgatóbb YouTube-csatornáját, amely “Self Guided Abortion”, vagyis “Önvezérelt Abortusz” névre hallgat. A csatorna “műsorvezetője”, egy fiatal hölgy, a maroknyi feltöltött videóban az otthon végzett abortusz spirituális szépségei hívja fel a figyelmet, például arra, hogy milyen jógagyakorlatok szükségesek a siker eléréséhez, elmagyarázza, hogy miért gyönyörűen szomorú az egész folyamat, de a legsokkolóbb mindegyik közül talán az, ahol oltárt épít az abortusznak, a “házi szentélyen” a tabletták és a megszakított terhesség “maradványai” is helyet kapnak. Ezekhez azután imádkozik, beszél, a társaságukban megnyugszik, majd kibékül önmagával. Nem baj, ha ilyenkor az ember azt érzi, a nyugati világ e torz elburjánzásának meg kell szűnni létezni. 
 

Oltárt építeni az abortuszodnak nagyon katartikus élmény tud lenni. Szeretem, ha mindig van egy gyertya az oltáromon, szóval mindig van fény a sötétségben.

– ezek a szavak akár egy ellenzéki mikrotüntetés egyik elvont drogos “művészétől” is jöhetnének, bár most épp kivételesen nem egy ilyen eseményről származik az idézet, hanem egy Self Guided Abourtion”, vagyis “Önvezérelt Abortusz” nevű YouTube-csatornáról, amelynek célja, hogy az otthon, tablettákkal végzett terhességmegszakítást szakrális magasságokba emelje, és megmutassa ennek a “műfajnak” a spirituális szépségeit, ami – ha jól értem a videókból – az értelmi szerző szerint a maga szomorúságában lesz valahol gyönyörű.

És ezen a ponton talán megbocsátja a kedves olvasó, hogy a következőképpen véleményezem ezt így rögtön az elején: ANYÁDAT TE ELMEBETEG IDIÓTA!

Majd helyezzük el a tartót, amelybe a fogantatás melléktermékeit, illetve  a magzat maradványait helyezzük el, miután azok eltávoztak a szervezetből, és őrizzük meg őket későbbre…

– folytatódik a képzés. Ami annyit jelent – előre is elnézést azoktól, akiknek alacsonyabb a tűréshatáruk – hogy tegyük bele a halott gyermeket egy üvegbe, rakjuk körbe füstölőkkel és mécsesekkel és spirituálisan mélyedjünk el, meditáljunk és próbáljuk meg így feldolgozni a történteket. (Az elmebeteg egyébként a következő képen látható is)
abortuszoltar2Szerény véleményem szerint a történteket meg kellett volna előzni, akkor kellett volna spirituálisan elmélyedni, amikor az ember elhamarkodott döntést hozott egy átmulatott estén. Igen, vannak esetek, amikor az abortusznak valós oka van, egy gyermek alkalmanként lehet súlyos beteg a születés előtt, veszélyeztetheti az anya életét, lehet a háttérben nemi erőszak is akár, de ezekben az esetekben sem állítunk oltárt, mert ez egy beteg, gusztustalan dolog, legalább annyira, mint amikor a transznemű apuka, aki anyukának képzeli magát, megpróbálja megszoptatni az újszülöttet, aki sír ugyebár, mert éhes marad.

Egyébként tegye fel a kezét az, akit ez az egész egy sátánista rituáléra emlékeztet?

Ha valaki fel akarta tenni, de nem tette fel, mert egy képernyő előtt ül, annak igaza van, ez nem más, mint egy a gonoszt imádó rituálé, egy emberáldozat, amit mi, keresztények a legmélyebben megvetünk és elutasítunk. Éppen ezért a mi feladatunk is, hogy ez ne történhessen meg, hogy az ilyesmire felhívjuk a figyelmet és egészséges immunrendszerként kilökjük az ilyesmit a társadalomból, ahol bizony semmi keresnivalója nincs.

Furcsa, hogy eddig azt hittük, hogy a leggusztustalanabb dolog a világon azoktól a nőiességet még hírből sem ismerő zsáknadrágos, rasztahajú anyukáktól jönnek, akik a vizeletüket isszák, akik a menstruációs vérükkel festenek és akik az intim szőrzetükből fonnak szőnyeget, ezek mind-mind a nyugati elmebaj termékei, amelyek egy normális világban soha nem kaphatnának nyilvánosságot, büntetést az emberektől viszont annál inkább.

De nem, ez a csatorna mindent visz, a maroknyi videó között egészen hajmeresztő témák vannak még, ilyen például az abortusz-jóga, ahol a beavatkozás előtti, és annak sikeréhez feltétlenül szükséges mozdulatokat tanítja meg a hölgy, akit csak azért nevezek így, mert a többi, ami eszembe jut, az nem leírható. De olyan videóval is találkozunk, amely az abortusz szentségére tanít, megmutatja hogyan öleljük magunkhoz és fogadjuk a lelkünkbe a folyamatot, melynek során egy gyermek eltávozik a testből.

Ezen kívül az otthoni abortuszt elősegítő tablettákról is pátosszal beszél az oktató/sátánista főpap, ezek a mifepriszton, ami egy szintetikus szteroid, amit korai terhességek művi megszakítására használnak, illetve a misoprostol, ami pedig egy szintetikus prosztaglandin gyógyszer, amelyet gyomor- és nyombélfekély megelőzésére és kezelésére, szülés kiváltására, abortusz előidézésére és a méh gyenge összehúzódása miatti szülés utáni vérzés kezelésére használnak. Úgy tűnik, hogy valakinek ők a szentek az örök kárhozat birodalmában.

Lenne még ezzel kapcsolatban mi mondani, de nem folytatom, ez talán az egyik legsokkolóbb, leggyomorforgatóbb téma, amivel jóideje találkoztam. Örülök, hogy megoszthattam, de sajnálom, hogy meg kellett. Nem azért kellett, mert Orbán Viktor mondta, hanem mert keresztények vagyunk és nem hagyhatjuk szó nélkül az ilyesmit. 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Hianyolom a videobol doughnut annat, es/vagy az oromapat, csekk katalint…

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához