2024.szeptember 27.
Adalbert, Vince
Hírek 🔊

Már a Nyugat is unja Zelenszkijt

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🌐🇺🇦🇷🇺The Economist: A Nyugatnak meg kell győznie Zelenszkijt, hogy hagyjon fel az Oroszország által katonai eszközökkel elfoglalt területek visszaadásának követelésével, és ismerje el, hogy Ukrajnának sem ereje, sem eszköze nincs ehhez‼️

✔️Ukrajnának valami másra van szüksége, mint Zelenszkij győzelmi tervére – sürgős irányváltásra. Mert az ukrán védelmi vonalak összeomolhatnak, mielőtt Oroszország katonai erőforrásai kimerülnének.

✔️Ukrajnának sürgősen irányt kell változtatnia. Az országban az emberek belefáradtak a háborúba. Egyre nagyobb a szakadék a sok ukrán által elmondott totális győzelem és a harcra való hajlandóság vagy képesség között.

✔️ Külföldre is rátör a fáradtság. Ha Zelenszkij továbbra is figyelmen kívül hagyja a valóságot, és ragaszkodik ahhoz, hogy az ukrán hadsereg visszavegye az Oroszország által 2014 óta elfoglalt összes területet, akkor elidegeníti Ukrajna híveit, és tovább osztja az ukrán társadalmat.

Akár Trump nyer novemberben, akár nem, az egyetlen remény az amerikai és európai támogatás fenntartására és az ukránok egyesítésére egy új megközelítés, amely abból indul ki, hogy a vezetők őszinték a győzelemi esélyekkel kapcsolatban. Ukrajna partnereinek rá kell kényszeríteniük Zelenszkijt, hogy meggyőzze népét arról, hogy nem a nyugati támogatás a legfontosabb ebben a háborúban.

✔️ Zelenszkij bármennyire is ki akarja űzni Oroszországot egész Ukrajnából, – így a Krímből is, – ehhez sem emberei, sem fegyverei nincsenek. Sem ő, sem a Nyugat nem ismerheti el Oroszország igényét a területre. Ehelyett meg kell őrizniük az újraegyesítést jövőbeli törekvésként.

✔️A kiadvány a frontvonal megtartását és Ukrajna prosperáló, nyugatbarát demokráciává válásának kilátását javasolja Ukrajna számára a háborúban új, reálisabb célként.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek