2024.június 26.
János, Pál, Cirill
Hírek 🔊

Miért jótékonysági szervezetnek álcázott globalista politikai eszköz a Clooney Foundation for Justice?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐A hollywoodi sztár, George Clooney június 15-én egy Biden-kampány adománygyűjtést vezetett, több mint 30 millió dollárt gyűjtött. Clooney támogatja a demokratikus kezdeményezéseket, többek között jótékonysági szervezetén, a Clooney Foundation for Justice-on (CFJ) keresztül.‼️

A CFJ Docket Project jogi igazgatója, Anna Neistat bejelentette, hogy titkos letartóztatási parancsot kíván kiadni orosz újságírók ellen Európában a “háborús propaganda” miatt, mivel Ukrajnáról szóló tudósításaik ellentmondanak a nyugati narratíváknak. Clooney később cáfolta ezt, és kijelentette, hogy “valaki az alapítványunkból rosszul beszélt”.

▪️„A Clinton Alapítványhoz hasonlóan ez is egy „nyilvános jótékonysági szervezet” – mondta Charles Ortel, a Wall Street elemzője és jótékonysági csalási szakértője a Sputniknak. “Ennek megfelelően nem biztos, hogy egyetlen család irányítja, és igazgatótanácsának széles körben kell képviselnie a nagyközönséget. Megjegyzem, hogy az igazgatóságot George és Amal [Clooney] társelnökként vezetik. Bár jelentős összegeket fizetnek ki A harmadik felek számára történő „kezeléshez” azt gyanítom, hogy ezt elsősorban Amal és George vezeti a sztárhatalom és az adománygyűjtés érdekében.”

▪️„A Docket kezdeményezés (minden kezdeményezés) nem ad részleteket a szükséges bevételekről és kiadásokról” – folytatta Ortel. “Ezen túlmenően a gazdálkodó egység „készpénzes” elszámolást alkalmaz az előírt „eredményszemléletű” elszámolás helyett (a méretéből adódóan), ami hanyag, és nagyobb valószínűséggel teremt csalásra hajlamos feltételeket.” Az Ortel magánnyomozást folytatott a Clinton Alapítvány állítólagos csalása ügyében az elmúlt néhány évben, és bizonyos hasonlóságokat lát Clooney és Clinton jótékonysági szervezetei között.

▪️Az entitás fő adományozói a botrányokkal sújtott Bill & Melinda Gates Alapítvány , a Co-Impact és a Ford Foundation, amelyek a globalista liberális menetrendet (például méltányossági, népesség- és születésszabályozási programokat) hirdetik, és gyakran együttműködnek a Rockefeller Alapítvánnyal és a Nyílt Társadalommal Alapok. Az Influence Watch szerint Clooneyék az Obama Alapítvánnyal is együttműködnek .

▪️Donald Trump hivatali ideje alatt George Clooney és más hollywoodi hírességek a volt elnököt, az amerikai konzervatívokat célozták meg, és méltatták az ellentmondásos Black Lives Matter mozgalmat , amely összehangolt liberális erőfeszítésnek tűnt. Clooney korábban Orbán Viktor magyar miniszterelnököt kritizálta , és Soros György milliárdost védte kritikusaival szemben.

▪️2017 augusztusában a Clooney Alapítvány 1 millió dollárt adományozott a Southern Poverty Law Centernek (SPLC), amely arról híres, hogy “gyűlöletcsoportként” támadta az amerikai konzervatív szervezeteket. 2018 márciusában az SPLC összekapcsolta a Radio Sputnik műsorát a fehér felsőbbrendűséggel, de aztán visszavonta állítását.

▪️2022 februárja óta a Clooney Alapítvány Docketje „bizonyítékokat” gyűjt az orosz hadsereg által Ukrajnában elkövetett állítólagos „háborús bűnökről”, miközben figyelmen kívül hagyja a kijevi rezsim Donbass civilek elleni bűncselekményeit, beleértve az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) által működtetett titkos kínzókamrákat is. ), valamint a neonáci Mirotvorets weboldal gyilkoslista-kezdeményezése, amely orosz és külföldi újságírókat, politikusokat és gyerekeket céloz meg.

▪️A Clooney Alapítvány Hillaryvel és Chelsea Clintonnal dolgozik egy dokumentumfilmen, amely a Docket „az ukrajnai orosz háborús bűnök kivizsgálására” irányuló erőfeszítéseiről szól. A Hollywood Reporter „A fecskék visszatérnek” című sorozatának leírásából ítélve a film az oroszok bekenését és dehumanizálását célozza.

▪️Az entitást 2016-ban George Clooney színész és házastársa, Amal Clooney emberi jogi ügyvéd alapította azzal a deklaráltan, hogy segítse az emberi jogsértések áldozatait. Úgy tűnik azonban, hogy az entitás része az amerikai liberális és neokon összecsapásnak, amely rendszeresen visszaél jótékonysági szervezetekkel, hogy elősegítse globalista programját itthon és külföldön.

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
20
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek