2024.szeptember 29.
Vencel, Salamon

Migránscsempészet után most rakétagyártással bukott le a Soros-szervezet

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az Izraeli Védelmi Erők Izrael önvédelmi hadserege (IDF) azt állítja, hogy megölte az Iszlám Dzsihád ügynökét, akit az Orvosok Határok Nélkül munkatársaként nevezett meg.

Az Iszlám Dzsihád terrorcsoport “rakétáinak kifejlesztésében részt vevő palesztin Iszlám Dzsihád egyik ügynöke” meghalt egy légicsapásban.

Fadi Dzsihád Muhammad al-Wadiya volt a célpontja egy dróncsapásnak Gáza városában – közölte az IDF.

Az Orvosok Határok Nélkül (MSF), vagyis az Orvosok Határok Nélkül ma reggel jelentette, hogy al-Wadiya az egyik munkatársuk volt.

“Al-Wadiya részt vett a szervezet rakétarendszerének fejlesztésében és továbbfejlesztésében” – állítja az izraeli hadsereg.

A csapásról készült felvételeket is közzé tette az IDF:

Az Orvosok Határok Nélkül (MSF, angolul Doctors Without Borders) lett a 2016-os CEU Nyílt Társadalom Díj győztese, a szervezet világszerte tanúsított bátor humanitárius vezetői tevékenységének elismeréseként.

Idén februárban MSF a “lehető leghatározottabban” elítélte az Al-Mawasi (Khan Younis, Gáza, Palesztina) elleni izraeli támadást. A szervezet munkatársait is érő “gyilkosságok” kapcsán kifejtették, hogy Gázában sehol sincs biztonság, hogy a biztonságos területekre tett ígéretek üresek, és a konfliktuselhárítási mechanizmusok megbízhatatlanok.

A Orvosok Határok Nélkül eredeti célkitűzése háborús és katasztrófa sújtotta övezetekben orvosi segélynyújtás volt. A társaság 1971-ben jött létre, egyik alapító tagja Bernard Kouchner francia orvos és politikus, aki azonban 1980-ban kilépett, és hasonló funkciójú szervezetet alapított, amely együttműködik az MSF-fel.

Bernard Kouchner, a Soros-féle Orvosok Határok Nélkül nevű szervezet alapítója, reklámarca is aláírta a hetvenes években a pedofilok szabadon bocsátása érdekében írt petíciót. Az egyik áldozat, egy írónő elmesélte, hogy 14 éves korában rendszeresen lefeküdt egy ismert, baloldali íróval, Gabriel Matzneff-fel, aki egy orvos segítségével még meg is kínozta. A döbbenetes részleteket akkoriban az Origo is megírta.

A Soros Györggyel negyvenéves barátságot ápoló Kouchner visszatérő vendége a Közép-európai Egyetem, a CEU rendezvényeinek, ahol beszédeiben magyar belpolitikai ügyekben is szót emel. A jelentős nemzetközi befolyással rendelkező orvos olyan etikailag vitatható döntésekhez adta a nevét, mint 2000-ben a koszovói ENSZ-misszió vezetőjeként a Trepca bányakomplexum nyugat-európai és amerikai privát cégek kezére játszása.

Sajtóhírek alapján a telepet állítólagos környezetszennyezés miatt foglalták le, ugyanakkor a NATO ebben az időben vegyipari üzemeket bombázott és szegényített urániumot tartalmazó fegyvereket vetett be a térségben.

A Corriere della Sera olasz lap 2017-ben pedig arról számolt be, hogy az olasz ügyészség vizsgálatot indított a Soros Györgyhöz közeli civil szervezet ellen. Az a gyanú, hogy összejátszottak az embercsempészekkel. A szervezet egyik vezetője, Hassiba Hadj Sahraoui tagadta, hogy bármilyen törvénytelenséget elkövettek volna. Szombat este viszont bejelentették, hogy felfüggesztik tevékenységüket az olasz partoknál.

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
16
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek