2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

A City of London: Nagy-Britannia legtitkosabb birodalma

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

A cikk titokzatos bűnszervezetet mutat be: City of London, Nagy-Britannia második birodalma. A dokumentumfilm sokkoló leleplezéseket tartalmaz, és napokra elegendő információt ad. A City of London és a Korona-Club kiszipolyozta a világ jelentős részét és 45 billió dollárt rabolt el Indiából. A brit birodalom offshore titoktartó területeken irányítja a világvagyonát. Az árnyékban működő pók irányítja az egészet, meghatározó politikát folytat, és az utasítások egy központi helyről érkeznek. A témával foglalkozó oldal itt található: https://www.vilaghelyzete.com/2019/02/a-pok-haloja-city-of-london.html

🆘 A pók hálója: City Of London – A legtitkosabb bűnszervezet – Nagy-Britannia második birodalma❗️
☄️ A rejtőzködő világbirodalom – Századunk igazi szuperhatalma a pénzimpérium

‼️ Elképzelhető, hogy vannak, akik még nem látták ezt a filmet és cikket, amit 2014-ben készítettem el magyarul:
Egy olyan teljes “egész estés” dokumentumfilmet hoztam el és tettem rá feliratot nektek, mely napokra elegendő információt és gondolkodni valót ad majd, de igazságtartalma miatt egyben sokkoló leleplezéseket és adatokat is tartalmaz.

🔴Rengeteg összefüggés érthető majd meg ennek a tudásnak a birtokában.Sajnos ez egy tabunak számító terület és sem a főáramú oktatás, sem a média nem foglalkozhat ezzel! Saját környezetemben is megdöbbenek, mennyire nincs fogalma az embereknek erről (sem). (SBG Buddha – VilagHelyzete)

Akkor szoktuk esetleg felkapni a fejünket, mikor Drábik János egy-egy tényfeltáró előadásában megemlíti, mennyire érinthetetlenül felette állnak a City of London és a Korona-Club urai Nagy-Britanniának és történelmileg hogyan vette át a City of Londont is irányító háttérhatalom a Föld jelentős részének kiszipolyozását.

‼️ Hogyan szívott el és rabolt 45 ezer milliárd = 45 billió dollárt Indiából 1765-1938 között a Brit Birodalmon belül létező, ma is virágzó titkos birodalom, a Brit Korona (Korona Birodalom vagy mai nevén City of London), mely azóta átalakult a világ offshore szigeteinek és államainak birodalmává.

🗣️ A Brit Birodalom alkonyán a londoni City-beli bankárok, ügyvédek és könyvvizságlók egy valódi hálót állítottak fel offshore titoktartó területeken, amin keresztül a vagyonukat a világból Londonba irányították. A brit katona, a világon mindenütt jelen van, Gibraltártól Hongkongig.🗣️
🗣️ Ők egy “védett faj” részei. És ez a brit offshore üzleti modell része! 🗣️

⚡️ Mivel a rabszolgaság és kontroll kulcsa – a PÉNZKIBOCSÁTÁS JOGA – még mindig a szervezett magánhatalom kezében és tulajdonában van, ezért ez a harc nehezen vívható meg nyíltan. Mert mindig a pók irányítja a hálót és a pók egy olyan szinten van, amit Te a hálóban vergődve nem láthatsz!

Az igazi erőt, ami manipulálja az egészet sosem látod, hogyan működik az árnyékban.
Egy központi irányító politikát folytat, és ezért látod, hogy ugyanazok a dolgok történnek különböző országokban ugyanabban az időben. Ez azért van, mert az utasítások egy központi helyről jönnek.
– írtam 2014-ben. (Szerkesztette: A VilagHelyzete alapító szerkesztő újságírója)
https://www.vilaghelyzete.com/2019/02/a-pok-haloja-city-of-london.html

A pók hálója: City Of London – A legtitkosabb bűnszervezet – Nagy-Britannia második birodalma

A Világ helyzetével,olyan IGAZSÁGOKKAL foglalkozunk,amiket nem mutat a főáramú média,de ismeretük nélkülözhetetlen!

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek