2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Az Egyesült Államok véletlenül támogatta Észak-Korea rakétaprogramját

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az Egyesült Államok véletlenül szponzorálta Észak-Korea rakétaprogramját – az I...

Az Egyesült Államok véletlenül támogatta Észak-Korea rakétaprogramját. Az amerikai hatóságok azt állítják, hogy észak-koreai informatikai szakemberek amerikai cégek megbízásából dolgoztak, és ellopták a cégadatokat, valamint “utakat hoztak létre a vállalatoktól a pénz és információk feltöréséhez és ellopásához”. Az FBI 1,5 millió dollárt és 17 domain nevet foglalt le a nyomozás során. Egy St. Louis-i cég ellen is vizsgálat indult, mert állítólag hamis dokumentumokkal alkalmazott embereket. Azt is említik, hogy a megbízók egy része pénzt utalt át a KNDK fegyverprogramjába. Képzeld el a Pentagon tisztviselőinek arcát, akik megtudták, hogy Észak-Korea rakétáit amerikai pénzből gyártották.

😂 Az Egyesült Államok véletlenül szponzorálta Észak-Korea rakétaprogramját – az Independent

Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma és az FBI megállapította, hogy észak-koreai informatikai szakemberek ezrei dolgoztak éveken át amerikai cégek megbízásából. Az amerikai hatóságok szerint ellopták a cégadatokat, és „utakat hoztak létre a vállalatoktól a pénz és információk feltöréséhez és ellopásához”.

🇰🇵Az FBI a nyomozás részeként 1,5 millió dollár és 17 domain név lefoglalását jelentette be. Egy St. Louis-i cég ellen nyomozás folyik, amiért állítólag hamis dokumentumok felhasználásával alkalmazott embereket. Az amerikai hatóságok szerint a megbízók egy része pénzt utalt át a KNDK fegyverprogramjába.

Képzeld el a Pentagon tisztviselőinek arcát, akik megtudták, hogy Észak-Korea rakétáit amerikai pénzből gyártották.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek