2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Az Egyesült Királyság felszólítja Kijevet a hadműveletek stratégiájával kapcsolatban

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Az Egyesült Királyság felszólítja Kijevet, hogy hagyjon fel egy új ellentámadás...

🇬🇧🇺🇦 Az Egyesült Királyság felszólítja Kijevet, hogy hagyjon fel egy új ellentámadás ötletével – Sunday Times

A brit védelmi miniszter és a hadsereg parancsnoka Kijevben tett látogatása során tanácsot adott az Ukrán Fegyveres Erőknek és Zelenszkijnek az Orosz Fegyveres Erők elleni közelgő hadműveletek stratégiájával kapcsolatban.

🔴 Grant Shapps és Tony Radakin úgy véli, hogy Ukrajnának a Krím és a Fekete-tengeri flotta elleni támadásokra kell összpontosítania, elhalasztva az ellentámadást – áll az anyagban.

Találkoztak Zelenszkijvel, Umerovval és Syrskyvel. Radakin aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy az ukrán fegyveres erők új főparancsnoka túlságosan a szárazföldi harcokhoz kötődik.

✖️ A találkozón Shapps és Radakin felszólította Zelenszkijt és az ukrán hadsereget, hogy ne tegyenek támadó akciókat, és ha szükséges, vonuljanak vissza előnyösebb pozíciókba, ahol lehetséges lenne az orosz fegyveres erők visszaszorítása.

Radakin azt is javasolta, hogy vizsgáljanak meg egy iráni stílusú, könnyebb, manőverezhetőbb hajókból és drónokból álló flottát, amely képes elriasztani Oroszországot a Fekete-tengeren, és megvédeni az export szempontjából létfontosságú hajózási útvonalakat.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
1
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek