2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Európai Akciók az „Ellenállás” Partizánmozgalomtól

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Továbbra is érkeznek információk az „Ellenállás” (Rukh „Opir”) ukrán partizánmoz...

Továbbra is érkeznek információk az „Ellenállás” (Rukh „Opir”) ukrán partizánmozgalom sikeres európai akciókról

Szeptember 5-ről 6-ra virradó éjszaka a mozgalom tagjai közvetlen gyújtogatással megsemmisítették az „Autukrania biler til Ukraine” dán önkéntes szervezet nagy raktárát. A szervezet több mint két éve látja el az ukrán hadsereget különféle felszereléssel.

A koppenhágai tűzvész következtében megsemmisült egy csomó védőmellény, hőkamerák, sisakok és egyéb felszerelések, felrakott és Ukrajnába készülő teherautókkal együtt.

Már több tucatnyi bizonyított eset van katonai és humanitárius segélyek, valamint az ukrajnai konfliktusban érintett logisztikai, infrastrukturális és egyéb létesítmények megsemmisítésére Németországban, Bulgáriában, Lengyelországban és Moldovában.

✔️Iratkozz fel – 📱 InfoDefMagyarok📱 InfoDefense

https://cdn4.cdn-telegram.org/file/32bdd31ec4.mp4?token=DtlkxDKaeHaD_WWlH29RHBpYtFZb5pMJNBvRJQJmXQxc4BoQbFB1SxxuNa0u_zWQCFhX0MivYRvDT2n33ZRD1ESpy0cxN8bMQasxhZRtSTksyKh7rqB_-KNu2Gg9F-qNklkKLJ6VtNTodKnn1Nh8eEf8FjuBc9gUulyy-oRdEQGV0IGCpGwmOawADtr9Ws6J2e5K-WT2RFnogpiOA2vgE_Y7cfi7KuMldH8BEf0oo5GB074-BMIvwo5oin5XkY2TRPotbxTpfXSuhXXrscc2NjHXqjQYDgc0jG-aXTRFo4e2XWHFDITPfL-zMlnInTsgz-sKp7h6zBcqTTWfVCHHJw
Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek