2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Franciaország: az mRNS-kritika bűncselekménnyé válik?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Ellentmondás a Kongresszusban . Az oroszországi műholdellenes fegyverek létrehoz...

Franciaországban törvényt hoztak az mRNS-kezelés ellenzőinek büntetéséről, ami 3 évig terjedő szabadságvesztéssel vagy 45 000 eurós pénzbírsággal sújtható. A Macron-rezsim által beterjesztett törvény elfogadása ellen nagy viták zajlottak. Az új törvény főként az mRNS-kezelés és más orvosi kezelések elleni tiltakozásra koncentrál, és ezeket büntetőjogi tényezővé teszi. Azoknak, akik a megfelelő orvosi kezelések ellen szólítanak fel, börtönre számíthatnak. A biológus Annelise Bocquet is megdöbbent az új szabályozáson, amelyet “Pfizer cikkelynek” is neveznek. Az új rendelet elfogadása kritikus vitákat váltott ki a franciák körében.

🇫🇷💉Franciaország: az mRNS-kritika a jövőben bűncselekmény lesz😳

Egy új franciaországi bűncselekmény miatt börtönbe kerülhetnek a jövőben azok, akik arra szólítanak fel, hogy ne vegyenek részt a (“tudomány” szerint) megfelelő orvosi kezelésben. A törvényt szerdán keresztülvitték a nemzetgyűlésen. A kritikusok a törvényt “Pfizer cikkelynek” nevezik.

Nagy nyilvánosság nélkül fogadtak el szerdán Franciaországban egy olyan törvényt, amely büntethetővé teheti az mRNS-kezelés ellenzését. Bárki, aki az mRNS vagy más, az orvosi ismeretek jelenlegi állása szerint “nyilvánvalóan alkalmas” gyógymódok ellen ad tanácsot, Franciaországban három évig terjedő szabadságvesztéssel vagy 45 000 euróig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Az orvoskritikusokkal szembeni elnyomás
Vitatott kérdés volt, de a Macron-rezsim végül keresztülvitte az akaratát.

Az új törvény 4. cikke, amelyet eredetileg töröltek, de aztán visszaállítottak, központi szerepet játszik ebben. Új bűncselekményt hoz létre, és büntethetővé teszi “a terápiás vagy profilaktikus orvosi kezelés leállításának vagy elhagyásának kérését”, valamint “a terápiás vagy profilaktikusnak feltüntetett gyakorlatok alkalmazásának kérését”.

Ez azt jelenti, hogy az mRNS-kezeléssel a jövőben is büntethetővé válhat (és más szembeni bármilyen ellenállás.

Ez azt jelenti, hogy az mRNS-kezeléssel (és más központi orvosi ellátási módszerekkel) szembeni ellenállás a jövőben is büntethetővé válhat.

Annelise Bocquet biológus például ennek megfelelően megdöbbent. Szerda este ezt írta:
“Nemzetközi barátaimnak és kollégáimnak: Ma olyan törvényt fogadtak el Franciaországban, amely az mRNS-LNP injekciókkal szembeni bármilyen ellenállást “szektás aberrációnak” minősít. Ez három évig terjedő börtönnel és 45 ezer euróval büntethető”.

👉 Bővebben

Frankreich: mRNA-Kritik künftig strafbar

Ein neuer Straftatbestand kann in Frankreich künftig Menschen ins Gefängnis bringen, die dazu auffordern, eine mRNA-Behandlung zu unterlassen.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek