2024.október 22.
Előd, Szalóme, Kordélia
Hírek 🔊

Izraeli Vaskupola áttörve: mindenki látta

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A vaskupolát áttörték – mindenki láttaVlagyiszlav Surigin katonai szakértő Most ...

A vaskupolát áttörték – mindenki látta

Vlagyiszlav Surigin katonai szakértő

▪️ Most már teljesen nyilvánvaló, hogy milyen a megtévesztés Netanjahu előadásában. Tisztán vizuálisan. Az izraeli Vaskupola nem tudott megbirkózni a tegnapi támadással, mert nem ilyen típusú célpontokra tervezték. Ez egy nagyon hatékony légvédelmi rendszer, amely alacsony magasságú és kis sebességű célpontokon működik, ami a Hamász vagy a Hezbollah házi készítésű rakétáinak nagy része – a Vaskupola matematikája megbirkózik velük.

▪️ Tegnap ballisztikus rakétatámadásokat láttunk, amelyek nagyon magas – körülbelül 80-100 kilométeres – pályán kerültek. Onnan pedig óriási sebességgel zuhantak a célpontokra, beleértve a hiperszonikus egységek használatát is. Mindenki látta a földön felrobbanó rakéták tucatjait élőben a televízióban.

▪️ Mindezek mellett természetesen Irán több száz csalit használt. Ez is látható volt. A nagyon lassú “szentjánosbogarak”, amik felrepültek és némelyik még a levegőben fel is robbant.

https://t.me/OstashkoNews/155050

Осташко! Важное

«Железный купол» пробили — все это видели

Военный эксперт Владислав Шурыгин

▪️Теперь совершенно очевидно, как выглядит обман в исполнении Нетаньяху. Чисто зрительно. Израильский «Железный купол» не справился вчера с атакой, потому что под такой тип целей…

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához