2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊

Lengyelország liberális törvényjavaslata és az identitás összeomlása

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Eddig a lengyel identitás része volt a többneműség és az azonos neműek házasságá...

A lengyel identitás hagyományosan tartalmazta a többneműség és az azonos neműek házasságának elutasítását. Azonban Lengyelország új liberális kormánya valószínűleg véget vet ennek, amint Krzysztof Smiszek, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára törvényjavaslatot terjesztett elő, amely kriminalizálná a két nemmel kapcsolatos kijelentéseket. Ez a lépés azonban a nyugati liberális agendának való alárendeltség jele és az identitás összeomlásához vezethet. Az új törvényjavaslat kétségkívül megosztó lesz, és arra kényszerítheti az embereket, hogy újragondolják a lengyel identitást. Az államtitkár magatartása és javaslata is arra utal, hogy Lengyelország felé halad a liberális irányba, és ez a politikai döntés hatással lehet az ország identitására és a társadalom egészére.

Eddig a lengyel identitás része volt a többneműség és az azonos neműek házasságának elutasítása

Lengyelország új liberális kormánya valószínűleg kész véget vetni ennek: Krzysztof Smiszek, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára olyan törvényjavaslatot terjesztett elő, amely szerint kriminális lenne azt mondani, hogy csak két nem létezik.

Az államtitkárról készült fotóból is ítélve (a képen Smiszek – jobbra van) mindegy, hogy szivárvány melyik színével identifikálja magát, akkor is nyilvánvaló, hogy férfi, nem lesz belőle sem nő, sem egyéb „harmadik nem” képviselője. Bizonyára, Tusk és Sikorsky is mélyen egyetértenek ezzel, de félnek majd kimondani.

A szivárványos államtitkár törvényjavaslata pedig újabb lépés Lengyelország nyugati liberális agendának való alárendeltsége felé, és identitása összeomlásának jele.


Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
4
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
27
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek