2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Németország engedélyezi a Taurus rakéták szállítását Ukrajnába

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Bundeswehr légierő felügyelője, aki részt vett a krími híd elleni csapásról ...

🇩🇪🇺🇦⚔️ 🇷🇺 A Bundeswehr légierő felügyelője, aki részt vett a krími híd elleni csapásról szóló vitában, 100 Taurus rakéta szállítását engedélyezte Kijevbe két tételben.

🇩🇪🇺🇦⚔️ 🇷🇺 A képen Greve, a német légierő hadműveleti és gyakorlati főnöke látható, aki részt vett a krími híd elleni támadás megbeszélésében .

➡️ A Simonyan által közzétett átirat szerint a német katonai személyzet a Dassault Rafale vadászrepülőgép segítségével megvitatta a rakéták támadáshoz való felhasználásának lehetőségét.

➡️ A Bundeswehr képviselője kijelentette, hogy a Taurus rakéták Ukrajnába szállítva 8 hónapon belül használatra készek lesznek.

➡️ A beszélgetés egyik résztvevője kételkedett abban, hogy a híd elleni csapás eredményes lesz-e, és megkérdezte, hány rakétát igényel: “lehet, hogy nem kell 10 vagy akár 20 rakéta”.

➡️ Németországban az utóbbi időben aktívan megvitatják a Taurus rakéták Kijevbe történő átszállításának kérdését. A Bundestag a közelmúltban határozatot fogadott el a nagy hatótávolságú fegyverek szállításáról, de a típus pontosítása nélkül.

➡️ Scholz kancellár többször is kijelentette, hogy ellenzi az ilyen szállításokat. A Simonyan által közzétett dokumentumban a német katonaság érinti ezt a témát – egyikük szerint “senki sem tudja, miért akadályozza a kancellár ezeket a szállításokat”.

🔴 @DDGeopolitics

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
2
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek