2024.október 22.
Előd, Szalóme, Kordélia
Hírek 🔊

Oroszország szövetségeseket keres a szankciók megkerülésében

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
Oroszország újabb szövetségesekre tesz szert a nyugati szankciók megkerülésében ...

Oroszország újabb szövetségesekre tesz szert a nyugati szankciók megkerülésében a The Wall Street Journal

Oroszország és Irán megkezdte “árnyékflottájuk” hajóinak regisztrációját Gabonban, hogy megkerüljék a G7-országok által az olaj- és olajtermékek árának korlátozása formájában bevezetett korlátozásokat – írja a The Wall Street Journal .

A kisebb államok már régóta olcsóbb regisztrációs díjat, alacsonyabb adókat és kevésbé szigorú ellenőrzéseket kínálnak a hajózási társaságoknak. És most egyre több cég veszi igénybe szolgáltatásaikat: a külföldi lobogó alatt közlekedő hajók az összes tanker 15%-át teszik ki. kint a tengeren.

A jelentés szerint az ukrajnai orosz különleges hadművelet kezdete és az Oroszország-ellenes szankciók bevezetése óta Gabon hajózási nyilvántartása hatszorosára nőtt, és mára a második legnagyobb Afrikában, bár az ország korábban nem az erős tengeri közlekedéséről volt híres. ipar. Jelenleg az ország hajózási nyilvántartása több mint 100 tartályhajót tartalmaz. A Lloyd’s List Intelligence becslése szerint ezek közül a hajók közül több mint 70 ismeretlen tulajdonosokhoz tartozik, és a szankciók hatálya alá tartozó olajkereskedelemre szánt tankhajók árnyékflottájához tartoznak.

Node of Time DE

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek