2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Texasi Nemzeti Gárda nem fogja megállítani illegális bevándorlást – Az amerikai határőrség támogatja őket

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
A Biden-kori diplomácia csodái . Blinken államtitkár úr 3 éve nem ért el igazi s...

Az amerikai határőrség képviselői nyilvánosan bejelentették, hogy támogatják a Texasi Nemzeti Gárdát abban, hogy végrehajtsák az Abbott kormányzó által kiadott parancsot. Együttműködnek a texasi hatóságokkal, és tiszteletben tartják egymás munkáját. Biden ultimátumot adott Texasnak, hogy engedje el a texasi területet az illegális bevándorlók számára, de Texas nem hajlandó ezt megtenni. Abbott és Patrick kormányzók egyértelmű üzenetet küldtek a Fehér Háznak, hogy zárják le a határt, és ne szórakozzanak Texasszal. A határőrök elégedetlenek a Biden-féle határőrizeti rendszerrel, és úgy érzik, hogy elárulták őket.

Az amerikai határőrség képviselői nyilvános nyilatkozatban egyértelművé tették, hogy nem fogják megakadályozni a Texasi Nemzeti Gárdát abban, hogy végrehajtsa az Abbott kormányzó által kiadott parancsot.

“Együttműködünk a texasi hatóságokkal, és tiszteletben tartjuk egymás munkáját” – folytatódott a közlemény.

Ez a nyilatkozat azután született, hogy Biden ultimátumot adott Texasnak, hogy engedje el a texasi területet, konkrétan egy közparkot és az Eagle Pass-i nemzetközi hidat, hogy az illegális bevándorlók továbbra is ellenőrizetlen inváziót folytathassanak, teljesen figyelmen kívül hagyva a jogi helyzetet.

Texas, ahogyan az várható volt, ezt az ultimátumot figyelmen kívül hagyta.

Ehelyett Abbott kormányzó és helyettese, Dan Patrick kormányzóhelyettes interjúkban megismételte, hogy Texas nem fog meghátrálni, és nem fog tárgyalni semmiről.

“Zárják le a határt! Ne szórakozzatok Texasszal!” – ez az egyértelmű üzenet a Fehér Háznak.

“Nem keressük a konfrontációt, csak azt akarjuk, hogy a kormány tegye a dolgát!” – folytatódott az üzenet.

A Biden-féle határőrizeti rendszerrel szembeni ellenérzés már régóta parázslik a határőrök körében. Egykor azért vállalták a szolgálatot, hogy megvédjék a határt és megfékezzék az országot régóta sújtó illegális bevándorlást. Most elárulva és eladva érzik magukat.

Megnyitom Telegramon

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek