2024.május 9.
Gergely, Katinka, Alberta, Édua

Oroszország felszámolása

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
proxwar

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Gunther Fehlinger, az osztrák NATO nem kormányzati szervezet (NGO) elnöke ma nyilvánosan felfedte a Nyugat Oroszországgal kapcsolatos “tervét”: 41 új, autonóm országra való felosztás! Nem lenne többé “Oroszország”. Oroszország válasza egyszerű volt: ha már nem lesz Oroszország, akkor nem lesz Európa vagy USA sem. A harmadik világháború hivatalosan is úton van.
Íme Gunther Fehlinger és a Nyugat (öngyilkos) térképe egy Oroszország nélküli világról:

Ennek a térképnek a feltárása a szó szoros értelmében BIZONYÍTJA, hogy a Nyugatnak az a tényleges szándéka, hogy leszámoljon Oroszországgal. A Nyugat egy ilyen térkép elkészítésével is megmutatta szándékát. Oroszország most TÉNYLEGES egzisztenciális fenyegetéssel néz szembe. A létük forog kockán.
Gondoljon bele, mennyi időre és erőfeszítésre volt szükség ahhoz, hogy felkutassuk a lakosságot és az etnikumokat ezeken a területeken, hol vannak, és hogyan húzzuk meg a tényleges vonalakat a demográfiai adatok földrajzi elhelyezkedése mentén, hogy megteremtsük az új, autonóm országok jövőképét. Egyedül a kutatás és a tervezés kellett. . . ÉVEK.
Most, hogy a térkép valóban megjelent, és az egész világ láthatja, hogy a Nyugat szó szerint ÉVEK óta azt tervezi, hogy teljesen felszámolja Oroszországot, most már mindannyian láthatjuk, hogy az ukrajnai helyzetet a NYUGAT szándékosan alakította ki, hogy biztosítsa a lendületet, hogy beindítsák terveit.
Ennek a térképnek a kiadásával sok megfigyelőnek úgy tűnik, hogy a háború már előre eldöntött dolog.

Ki döntött úgy, hogy ezt meg kell tenni?
Ez a terv öngyilkos és egyértelmű és valós veszélyt jelent milliók életére.
Az embereknek joguk van az önvédelemhez ezzel a szörnyű és halálos tervvel szemben‼️

Forrás:jamiiforums

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek