2024.június 20.
Rafael, Dina

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🌐👎Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!‼️

Nincsen semmilyen támogatásunk, így kifizetni sem tudunk ekkora összeget. Portálunk be fog zárni

„Mond igazat és betörik a fejed.”

Ezek be akarják fogni a szánkat. Íme egy újabb kísérlet a baloldal részéről.

Ennyi volt. Egy 4 éves történet és pereskedés vége. Witthinghoff közismert videója miatt, amiről portálunk is írt, sérelemdíjat kell fizetnünk (több, mint 4 millió forintot!!!) a jogerős, másodfokú ítélet után.

Ez azt jelenti, hogy szerkesztőségünk minden bizonnyal bezárja kapuit, mert ekkora összeget nem tudunk kifizetni, de még kisebbet sem. Lényegében az első fokú ítéletet hagyta helyben a (politikai) bíróság.

Abszurd összeg, abszurd döntés, hisz’ tudjuk Wittinghoff mit csinált azon a videón, kvázi mi fizetjük, hogy ő szórakozik? Itt tartunk? Nem töltöttünk mi fel sehova semmilyen videót, nem készítettünk semmilyen felvételt, az eseményhez magához semmi közünk, mi híreket közlünk, de ezt a 2019-es hírt lehozta a Vadhajtások (talán tőlük vettük át), meg úgy Magyarország teljes jobboldali sajtója lehozta a hírt és a videót is. Miért csak minket talál meg Wittinghoff és miért nekünk kell fizetni? És miért ennyit? Ez komoly?

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Itt tartunk, itt tart a magyar „igazságszolgáltatás”, itt tart a magyar bíróság. Egyértelműen politikailag elfogult ítélet született, a jobboldali mindenszo.hu-n statuálnak brutális példát.

Gratulálunk!

Eközben a baloldalon számlagyáros ügyvédek vígan élnek, fiktív számlákat gyártanak, Hídpénz, Lánchíd botrány, Városháza-gate, Mártha Imre és a többi milliárdos. Rajtuk senki sem statuál példát, ott nincs vagyonosodási vizsgálat, itt csak egy kis hírportál egyszerű közemberét lehet tönkretenni.

Emlékezzünk Lackner Csabára, aki valamiért „nem volt felismerhető” a felvételen és a Fideszes Dódity Gabriellának kellett fizetni ezért súlyos milliókat szintén. Ehhez képest szintet ugrottunk, a videón nyíltan felismerhető Wittinghoff, magát vállalva sérelemdíjat követelt, meg is nyerte a pert és ismét a jobboldal fizethet….

Ennyi volt..

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám: Erste bank

11600006-00000000-43559002

mindenszo.huForrás:mindenszo.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
101
😡dühítő
😂vicces
2
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek