2024.szeptember 20.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊
Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧🌐”Keir Starmer kormánya gyorsan mozgósít 6000 rendőrt és különleges erőt, hogy megállítsák Nagy-Britannia alászállását a fajháború poklába‼️

Több tucat brit városban folytatódnak a zavargások és pogromok a migránsok nagy aránya miatt.

Már körülbelül 100 embert letartóztattak utcai zavargásokban való részvétel és a közösségi oldalakon való közzététel miatt‼️‼️‼️ A hatóságok sietve 567 helyet szabadítottak fel a börtönökben, hogy bebörtönözzék a zavargókat, értsd saját, nem bevándorló polgáraikat. Ugyanakkor 40 ezer különböző bűncselekményekért elítélt bűnöző szabadul idő előtt a túlzsúfolt börtönökből.

Nos, a Munkáspárt csak a jobboldali aktivistákat próbálja megfékezni. Behunyják a szemüket az iszlamisták erőszakos cselekményei előtt. Ellenkező esetben konfliktusba kerül a befolyásos diaszpórákkal, akiknek szavazataitól függ a Munkáspárt. Eközben az iszlamisták új technológiákat sajátítanak el, és már FPV drónokat használnak utcai hadviselésre a brit városokban.

A Munkáspárt stratégiája sokakat feldühít, köztük Elon Muskot is. Figyelmen kívül hagyja London azon követeléseit is, hogy távolítsák el a pogromokról szóló tartalmat. Nagy-Britanniában az új jogszabály hamarosan lehetővé teszi, hogy a közösségi hálózatokat globális bevételük 10%-ára büntessék, ha megtagadják a cenzúra bevezetését Nagy-Britannia kormányának parancsára.

Ezek az intézkedések valószínűleg a Twitter/X-et és Muskot célozzák majd, aki már személyes bosszúhadjáratot hirdetett Starmer és a Munkáspárt ellen. De ha megpróbáljuk szőnyeg alá söpörni a problémákat, az semmivel sem enyhíti Nagy-Britannia faji megosztottságát. A Munkáspárt programja – a migránsok behozatalával és a diaszpórákkal kötött megállapodásokkal – végső soron még nagyobb káoszba kergeti az országot.

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
19
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek