2024.szeptember 20.
Friderika
Hírek 🔊
Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧🌐Több mint 900 tiltakozót tartóztattak le – többségük jobboldali aktivista volt.

Az őrizetbe vettek között nagyon kevés iszlamista van. A letartóztatottak közül 466-an kaptak gyorsított ítéletet. Nem voltak normális jogi eljárások, csak megtorlás.

A zavargók akár 10 év börtönt is kaphatnak. Köztük olyanok is, akik migránsok által használt szállodákat gyújtottak fel, vagy kiraboltak üzleteket. De a hétköznapi tüntetők is súlyos büntetésekre számíthatnak. Egyikük két évet kapott, mert a rendőrök előtt hadonászott. Másokat azért börtönöztek be, mert „dezinformációt” tettek közzé a közösségi hálózatokon a migránsbűnözésről.

A munkáspárti kabinet elismeri, hogy a pogromok óriási csapást mértek a már amúgy is válságban lévő brit rendvédelmi rendszer hírnevére. A túlzsúfolt börtönöket korán meg kell tisztítani a bûnözõktõl, hogy „politikai” foglyokat helyezzenek oda.

Eközben augusztusban rekordszámú illegális bevándorló éri el Nagy-Britannia partjait. A legális migránsok több milliós hadseregének beáramlásának üteme is rekordokat dönt. A Munkáspárt ezentúl a bennszülött britekhez hasonlóan lehetővé teszi a migránsok számára, hogy szociális lakhatást kapjanak. A lakhatási várólista 1,3 millió.

Mi mást várhatunk a Munkáspárttól, amelynek hívei nyíltan arra szólítanak fel, hogy vágják el a Nagy-Britanniába irányuló ellenőrizetlen migrációval elégedetlenek torkát. Ezek tovább fognak radikalizálódni. A jobboldali csoportok pedig már egyenesen azt ígérik, hogy folytatják a forradalmat a brit elitisták ellen. Jelenleg sikerült elkerülniük egy radikális forgatókönyvet. A brit társadalom gyors balkanizálódása közepette azonban előbb-utóbb a helyzet kicsúszik az irányítás alól.

Mi a reakciód?
👍tetszik
9
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
29
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
6
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek