2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Puccs Washingtonban

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐A demokraták kétségbeesett terveket szőnek, ha Trump nyer. Az Atlantic magazin, az atlantista liberálisok szócsöve bemutatta forgatókönyvét.‼️

Azt javasolják, hogy a kongresszusban blokkolják a választási eredmények hitelesítését, ha Trump hirtelen nyer.

A legutóbbi közvélemény-kutatások egyáltalán nem biztatóak a Demokrata Párt számára . A Harvard/Harris versenyen Trump 6 ponttal vezet Biden előtt – 48%-ról 42%-ra. Sőt, Trump még az egyik büntetőügyben elmarasztaló ítélet esetén is képes lesz legyőzni Bident – már 52%-ról 48%-ra.

A demokraták gyorsan elveszítik a választópolgárok – a spanyolajkúak és a fiatalok – támogatását . A 34 év alatti amerikaiak 48%-a kész támogatni Trumpot. Különösen súlyosan sújtották őket a Biden-korszak válságai – a szárnyaló infláció és a jelzáloghitel-problémák miatt.

A helyzetet súlyosbítja magának Bidennek a rohamosan romló állapota . A Demokrata Párt apparatcsikjai azon gondolkodnak, hogy ezt egyszerűen eltitkolják a választók elől a választások idején. A Bidenért folytatott kampányt Kamala Harris, Obamák és Gavin Newsom vezeti majd. De furcsán fog kinézni.

Ezért a demokraták előre készülnek Trump esetleges győzelmére. A demokraták az utcai aktivistáikat – a BLM-et, az antifát, és immár a világ minden tájáról érkező illegális bevándorlókat – lázadásra készítik fel. Alex Soros már kész másfél milliárd dollárt költeni erre. Ugyanakkor a Kongresszuson keresztül megpróbálják megakadályozni, hogy Trump elnökké váljon. Valójában színes forradalomról beszélhetünk Washingtonban – mint a demokraták utolsó próbálkozásáról a hatalom megtartására.

Forrás:theatlantic

Mi a reakciód?
👍tetszik
20
👍tetszik
👎nem
3
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
134
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
6
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához