2024.június 19.
Gyárfás, Romuald

Rájött a svájci újságíró, hogy Orbán Viktornak igaza volt, és azt is elmondta, miért

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
bd2a6d44efb34be0b05becc92af02fe1

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Kurt W. Zimmermann szerint helyes volt Orbán Viktor migrációs politikája, hiszen Európa más részeivel ellentétben Magyarországon nem randalíroznak a Hamász-párti tüntetők. Az elismert svájci újságíró viszont azt is tudja, hogy akik eddig kritizálták a magyar kormányfőt, a tények hatására sem változtatnak álláspontjukon.

Mégiscsak helyes volt Orbán Viktor migrációs politikája – vetette fel Kurt W. Zimmermann a Die Weltwoche oldalán. A svájci újságíró emlékeztetett arra, hogy a magyar miniszterelnök kezdettől fogva ellenezte a brüsszeli javaslatot a migránsok szétosztásával kapcsolatban.

Miután megtámadták Izraelt, Európa-szerte Hamász-párti tüntetéseket tartottak Berlintől Párizsán át Stockholmig, minden városban randalíroztak. Ezzel szemben Budapesten nem, ezért Európa egyik legnagyobb zsidó közösségének nem kellett az ellenséges arabok elől menekülnie

– írta publicisztikájában.

Hozzátette, olyan cikkeket keresett az eseményeket követően, amelyek szerint Orbán Viktor talán nem is tévedett a muszlim bevándorlókkal szembeni szkepticizmusával, de nem talált ilyet.

A rosszfiúk mindig rosszak maradnak, a jófiúk pedig jók. A következő EU-csúcson majd megint Orbán kapja a pofonokat a médiától, amiért nem akar terrorista szimpatizáns szíriaiakat és afgánokat befogadni

– mutatott rá Zimmermann.

A szerző úgy véli, az a média, amely most elborzad a Hamászért rajongó tüntetőkön, hamarosan Orbán Viktort fogja kritizálni, akit a Der Spiegel például a menekültek nacionalista ellenségének nevezett, mert erősebb a berögzült előítélet, mint a történelmi változások hatása.

Forrás:Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek