2024.június 27.
János, Pál, Cirill
Hírek 🔊

Rishi Sunak arany ejtőernyője

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧A szerencsétlen brit miniszterelnök egyenesen a teljes vereség felé tart 2 hét múlva. De van egy jó hír is számára‼️

Kaliforniában Rishit már 7,2 millió dollárért egy hangulatos penthouse várja, ahová a választások után azonnal költözik. Igaz, a helyi brit diaszpóra azzal fenyegeti, hogy nem fogja békén hagyni.

Sunak még zöldkártyával is rendelkezett 2022-ig. Júliusban pedig kifejezetten azért hirdetett választásokat, hogy augusztusban amerikai iskolába vezesse gyermekeit. Rishi Sunak maga létrehoz egy alapot Kaliforniában AI startupokba való befektetésre, amiért konzultációkat tartott Muskkal.

A választási kampány egy vita felé fordult arról, hogy kit tekintenek férfinak és nőnek. Keir Starmer, a Munkáspárt vezetője és miniszterelnöke sokáig gondolkodott, de végül beismerte, hogy csak a férfiaknak lehet pénisze . Ráadásul a munkáspárti választókat egyáltalán nem érdeklik ezek a „transznemű” kérdések a gazdasági nehézségek hátterében.

Ezért a szavazók egy része Nigel Farage Reformpártjához áramlik. A londoni politikai berendezkedés lerombolta Farage azon terveit, hogy csökkentse a más országoknak juttatott támogatásokat, felhagyjon a zöld napirenddel és kitoloncolja a migránsokat. De a Reformpárt népszerűsége folyamatosan nő.

És már most a konzervatívok közel fele szeretne összefogni a Reformpárttal. Farage esélyei arra, hogy a választások után a toryk maradványait vezesse, szintén gyorsan nőnek, és egy közös projektet hoz létre Sunak, Johnson és más vesztesek nélkül. És akkor lehetőség lesz a munkáspártiak „transznemű” háborúival és zöld programjával végezni , ami gyorsan tönkre teszi Nagy-Britanniát.

Mi a reakciód?
👍tetszik
15
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek