2024.szeptember 16.
Edit, Ciprián
Hírek 🔊

Sarstedtben késes támadásban meghalt a migránsszálló üzemeltetője

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Nem telik el nap késelés nélkül Németországban…

Reggel a mentőszolgálatot az alsó-szászországi Sarstedt egyik vasútállomására hívták. A helyszínen egy férfit találnak, aki súlyosan megsérült, feltehetően szúrt sebekkel.

A 61 éves férfi egy szállodát vezet, amelyet migránsok szálláshelyévé alakítottak át.

A férfi a helyszínen meghalt.

Nagyszabású művelet a vasútállomás közelében – egy 61 éves férfi elhunyt egy feltételezett késeléses támadásban az alsó-szászországi Sarstedtben. A férfi délelőtt 10 óra körül a Bahnhofstraße környékén olyan súlyosan megsérült, hogy röviddel később a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség szóvivője.

A Bild című lap szerint az áldozat állítólag migráns hátterű volt.

Este a rendőrség és az ügyészség a „Hildesheimer Allgemeine Zeitung” (HAZ) című lapnak megerősítette, hogy a megölt férfi a migránsok szálláshelyévé átalakított szálloda üzemeltetője volt.

A katasztrófavédelem nagy létszámú kontingenssel vonul az érintett vasútállomás köré a Hildesheim megyei kisvárosban. Az első vizsgálatok gyorsan egy lehetséges gyanúsítottra mutattak, akit most teljes erővel és minden rendelkezésre álló eszközzel keresnek.

A gyanúsított szökésben

A rendőrségi szóvivő szerint a gyanúsított még mindig szökésben van. A keresési művelethez egy helikoptert is bevetettek. A gyanúsított állítólag körülbelül 1,80 méter magas, rövid, sötét hajú, fekete pólót, valószínűleg farmer nadrágot és valószínűleg bézs színű kabátot visel.

A nyomozók felhívták az emberek figyelmét, hogy ha bármilyen információval rendelkeznek, sürgősen jelentkezzenek. A rendőrök szerint a bűncselekmény háttere és pontos körülményei még teljesen tisztázatlanok. A nyomozás gyilkossági kísérlet miatt indult, és egy gyilkossági csoportot is felállítottak.

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
16
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Egy válasz

  1. A meggyilkolt migránsszállós egy török bevándorló volt, kb. 40 éve élt Germanisztánban. Ezzel 6 gyereke félárva lett.
    Érdekes, mert többségben zöldpárti ügyeskedök üzemeltetik a migránsszállókat a remek nyereség miatt. A német adófizetök várostól függöen 600 és 1400 euró között fizetnek migránsokként a szállásadóknak havonta…
    Már sok szálloda is átállt erre az üzleti modellre…..

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek