2024.június 25.
Vilmos, Viola, Vilma

Sokkoló adatok: brutálisan megnőtt a nőkkel szembeni erőszakos esetek száma Németországban a migráció miatt

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
14f47a1d959d4b2dad2d28f3675bfab0

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Mint írják, Merkel bevándorlási politikájának hibája megdöbbentő számokban mérhető.

A németországi szövetségi bűnügyi hivatal statisztikái szerint az elmúlt években, 2015 és 2022 között évente több mint ezer nőt zaklattak szexuálisan vagy erőszakoskodtak nőkkel az illegális migránsok.

Ahogy fogalmaznak, Angela Merkel volt német kancellár bevándorlási politikájának hibája megdöbbentő számokban mérhető – mutatott rá elemzésében a Neue Zürcher Zeitung. Nem véletlenül fogalmazott úgy Nancy Faeser belügyminiszter egy nyári interjúban, hogy:

Meg kell mentenünk a nyitott határok Európáját!”

– már csak az a kérdés, hogy milyen áron…

A cikkben említett becslések szerint 2022-ben a tízezernél is több gyanúsítottból 6366 német, míg 3679 külföldi volt.

Közülük 1115 volt menedékkérő migráns, ami azt jelenti, hogy a lakosság 2,5 százalékát teszik ki, a szexuális erőszakos cselekményeknek és nemi erőszakoknak azonban több mint tizenegy százalékáért ők a felelősek.

Ruud Koopmans migrációkutató megállapította, hogy a menedékkérő migránsok ötször nagyobb valószínűséggel vettek részt nemi erőszakos bűncselekményekben, mint mások.

A Német Szövetségi Rendőrszakszervezet elnökhelyettese, Manuel Ostermann arra panaszkodott, hogy gyakran hiába ismertek a rendőrség előtt a szexuális erőszakot elkövető migránsok, a súlytalan kitoloncolási szabályok miatt mégis az országban maradhatnak.

„Aki a szexuális önrendelkezés ellen követ el bűncselekményeket, annak nem lehet joga Németországban maradni. A szabadság kollektív elvesztését tapasztaljuk Németországban, különösen a nők esetében”

– fogalmazott Ostermann a cikkben, aki azt is elmondta, hogy a nők gyakran azért kerülik a nyilvános helyeket és az utcai ünnepségeket, mert már rettegnek az erőszakos migránsoktól.

A kormánynak nem a külföldi bűnözőkkel szembeni toleranciára, hanem saját polgáraink védelmére kellene összpontosítania”

– idézte a Breitbart amerikai hírportál az Alternatíva Németországért (AfD) jobboldali pártot, amely éppen a bevándorlásellenes retorikájának köszönheti, hogy döntögeti a népszerűségi rekordokat a közvélemény-kutatásokban.

Forrás:Mandiner

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek