2024.május 18.
Erik, Alexandra, János

Szabó Anett visszatért a képernyőre! (+VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
szabó anett

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Védett Társadalom Alapítvány YouTube-csatornáján láthatjuk viszont az ismert újságírót.

Hosszú idő után visszatért a képernyőre Szabó Anett, a Hír TV és a köztévé korábbi műsorvezetője! A népszerű újságíró (aki tagja a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumának is) Rab Irén kultúrtörténésszel készített interjút.

A kétrészes beszélgetésből – sok más érdekesség mellett – kiderül, hogy mi a németek véleménye hazánkról, valamint hogy mekkora szerepet játszik a mainstream média a mindenkori magyar kormány megítélésében.

 

 

Hamarosan az interjú 2. része is elérhető lesz.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. A hétköznapok forgatagában, elő, előbukkan a kérdés, hova tűnt és miért tűnt el Anett. Megnyugvással tölt el, hogy ismét láthatom. A beszélgetés értékét jelentősen emelte, hogy Anett ismét tanúbizonyságot tett mély nemzetérzéséről. Őt olyan médiaszemélyiségnek ismertem meg aki kemény, határozott, bátor, élesen meghúzza a vonalat. Csodálatos embernek tartom, ezért is sanáltam, egyben aggódtam is hogy kivonult a ,,csatatérről” Szükségünk van rá. Értékes beszélgetést hallhattam, sokunkat bánt amikor hazánkat ócsárolják, így most jelentős információval lettünk okosabbak. Sejtéseink voltak, de így minden a helyére került. Fontosnak tartom, hogy minden ember tisztában legyen az okkal is, ne csak az okozattal. Nem tesznek jót a homályba burkolódzó történések. Nagyon várom a folytatást. A videós beszélgetés során a gesztusok a szemek beszéde,mind, mind annyi plusz, amit egy írás nem tud átadni. Köszönet a Védett Társadalom Alapítványnak, köszönet Földi Lászlónak,köszönet Földi-Kovács Andreának, köszönet Szabó Anettnek. Isten áldja Magyarországot! Isten áldja a Nemzetet.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek