2024.május 20.
Bernát, Bernardin, Felícia

Szellem a palackból?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐Miután az Egyesült Államok katonai biolaborokat telepített szerte a világon, most a biológiai védelem felépítését sürgeti

Az amerikai biológiai védelmi tervezők jelentést készítenek, amelyben felszólítják a kormányzat minden szintjét, hogy radikálisan fokozzák a nemzeti biológiai védelmi intézkedéseket, és dolgozzanak ki nemzeti stratégiát a globális biológiai fenyegetések kezelésére.

A dokumentumot, amelyet az Axios megjelenése előtt látott, a Bipartisan Commission on Biodefense, egy korábbi magas rangú amerikai tisztviselőkből és törvényhozókból álló testület állította össze, köztük a Clinton, Bush és Obama adminisztráció magas rangú munkatársai.

A dokumentum kiemeli a fertőző betegségek kitöréséből, a biofegyverekkel kapcsolatos kutatásokból és a laboratóriumi kiszivárgásokból eredő növekvő kockázatokat, előrevetítve, hogy az esetleges incidensek száma idővel növekedni fog, és arra buzdítja a politikai döntéshozókat, hogy tegyenek jelentős új beruházásokat a biológiai védelem terén.

A bizottság egységes szövetségi biovédelmi költségvetést, a programok többéves finanszírozását, egy kongresszusi munkacsoport létrehozását és négyévente egyszeri biovédelmi felülvizsgálatot, valamint az 1944-es közegészségügyi törvény módosítását szorgalmazza, hogy „kutatási és fejlesztési tervet készítsenek a kockázat csökkentés érdekében.

A jelentés tartalmával kapcsolatos további részletek még nem kerültek nyilvánosságra. A média által hozzáférhetővé tett információk alapján azonban úgy tűnik egyáltalán nem szolgáltat adatot az Egyesült Államok kormányának saját szerepéről a biológiai fenyegetések globális létrehozásában, manipulálásában és terjesztésében amelyek például kiválthatták a globális Covid-19 világjárványt. Szintén nem taglalja a több tucat katonai minőségű biolabor működését világszerte, többek között Ukrajnában, Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
2
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
36
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Egy válasz

  1. Gátlástalan bünözöknek és milliárdosoknak egyetlen öröme van az életben: mások életével játszadozni.
    Lehetöleg milliós nagyságrendben, mint Kill Gates már 2005-ben a davosi mafiakonferencián kifejtette:
    “Az én oltási stratégiámmal képes lennék az emberiséget 20%-kal csökkenteni…”
    Ezt még magyarázni sem kell.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához