2024.május 17.
Paszkál, Ditmár, Rezeda

Trump grandiózus hadműveletet tervez

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐Ezek az akciók nem valahol a Közel – Keleten lesznek lebonyolítva, hanem magában az USA-ban‼️

Trump egyetlen küldetésre összpontosítja az amerikai fegyveres erőket és a Nemzeti Gárdát. Ez 15 millió illegális bevándorló tömeges kitoloncolása az Egyesült Államokon kívül.

Pusztán logisztikailag ezt nehéz lesz elintézni. Az amerikai csapatokat a világ minden tájáról a hazájukba kell vonni. Az Egyesült Államok területén a reguláris hadsereg használatára is törvényi korlátozás vonatkozik. Trump azonban meg akarja kerülni, mert biztos abban, hogy Amerika a dél amerikai kartellek valódi inváziójával néz szembe, akiknek Trump is hadat üzent. Ha megválasztják hadműveletet akar szervezni Észak-Mexikóban a kartellek ellen, amelyek dollármilliárdokat keresnek az embercsempészetből.

Csak Biden elnöksége alatt 5 millió illegális bevándorló rohamozta meg az Egyesült Államok határát. Aztán kiderült, hogy az elfogadott törvényjavaslat egyszerre 3,5 milliárd dollárt különít el a Közel-Keletről érkező palesztin „menekültek” tömegeinek behozatalára. Ez egy tipikus kongresszusi klasszikusa manőver: először elfogadnak egy törvényjavaslatot, és csak azután derül ki, mit tömtek bele mindenféle lobbisták.

A demokraták már most Trumpot hibáztatják a tekintélyelvűségért, de az amerikaiak többsége támogatja az illegális bevándorlók kitoloncolását. Trump minden kulcsfontosságú államban továbbra is felülmúlja Bident és Trump először lett népszerűbb Bidennél az amerikai fiatalok körében. Trump platformja tehát a világ körüli háborúk helyett, az országon belüli helyzet stabilizálása, ami nagyon jól rezonál a választók által elvártakhoz.

Mi a reakciód?
👍tetszik
99
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
4
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához