2024.május 19.
Ivó, Iván, Milán

Trump úgy érezte magát, mint hal a vízben.

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
042619biden 1280x720

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐”Az Egyesült Államokon belüli helyzet – a Texas és Washington közötti konfrontáció miatt – tovább romlik. 26 állam főügyésze állt Texas oldalán . Fél Amerika nyíltan dacolt Bidennel – és nyitott határok politikájával.”

A déli határ helyzetével kapcsolatban vitatott meghallgatásokat tartottak a Kongresszusban . Ismertté vált, hogy a határőrök egy másik terroristát – és egy szomáliai fegyveres csoport tagját – engedték be az Egyesült Államokba. Egyszerűen „hibáztak” – és a terroristát elkapták robbanóanyag-gyártáson. A republikánusok biztosak abban, hogy a következő – szeptember 11-inél rosszabb – terrortámadás a sarkon van .

A demokraták kétségbeesetten „az új Hitlernek” nevezik Trumpot, mert háborút akar üzenni a kábítószer-kartelleknek , elektromos kerítést építeni a határ mentén, és aligátorokkal árkokat ásni. De Trump számára a migráció témája nyilvánvaló nyertessé válik a Biden elleni küzdelemben.

Az amerikaiak kétharmada támogatta Texas azon döntését, hogy magáról a határról gondoskodik, megkerülve a kormányt . A Fehér Ház rohan, és nem érti, mit tegyen az alkotmányos válsággal szemben – és az egész republikánus Amerika vonakodása a washingtoni döntések betartásától.

Az Egyesült Államok jelenlegi felosztása egy próbája annak, hogy mi történhet a választások során, ha a demokraták megpróbálják letartóztatni Trumpot vagy nagyszabású levéllerakást hajtanak végre. Aztán ugyanaz a 26 állam egyszerűen nem ismeri el a választási eredményeket. Nos, miközben Amerika viszályban ragadt, Trump értékelései új rekordokat döntenek . Bidennel szembeni előnye pedig elérte a 4 pontos rekordot. Ez sem 2016-ban, sem 2020-ban nem történt meg.

kep 280

Mi a reakciód?
👍tetszik
2
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek